Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Evini Yenileyenler İçin Yeni Perde Seçeneği

    Evini Yenileyenler İçin Yeni Perde Seçeneği

    Temizliği çok kolay olan ve renkli özellikleriyle mekanlarımızı şenlendiren bu ürünler, yeni perde anlayışının simgesi haline gelmiştir. Stor perde zebra desenli ürünlerinin en önemli özelliklerinden biri kuşkusuz temizliktir. Uzun yıllar temiz kalan ve temizleme işlemi çok hesaplı olan bu ürünle birlikte, ev hanımlarının ütü, korniş ve düğme çilesi son bulmaktadır. Armoni farkı ile satışa sunulan bu ürünlerin çok tutulmasının en önemli sebebi, ütü, korniş, düğme ve pahalı sabun gibi gereksinimlere ihtiyaç duymamasıdır.

    Evini Yenileyenler İçin Yeni Perde Seçeneği

    Perdede yeni bir anlayışla piyasaya çıkan bu ürünler, yeni evlenenlerin çeyizinde ön sıralarda yer almaktadır. Yeni evlenenler, halı, yolluk, dolap, mobilya, koltuk ve duvar kağıdı gibi bir çok ürünle uyumlu seçenekleri tercih etmektedir. Kullanımı pratiktir. Ana gövde içerisinde dönen perde, sağ kısımda bulunan ip sayesinde açma kapama işlemini gerçekleştirmektedir. Açma ve kapama işlemlerini profesyonel bir şekilde gerçekleştiren bu ürünlerde, aradığınız bütün etkili özellikler bir arada bulunmaktadır. İki renkli olarak ilk defa piyasaya çıkan bu ürünler, bu özellik sayesinde stor perde zebra desenli ismini almıştır. İki renkli bu üründe, açık renkli yer tüldür ve karşıyı göstermektedir. Koyu renk ise karşı tarafı göstermemektedir. Aynı renkler üst üste gelince açık, farklı renkler üst üste gelince kapalı olan bu perdelerde, resimli seçenekler de bulunmaktadır.

    Kullanımı ve Montajı Oldukça Pratik

    Montaj işlemlerinde korniş gerektirmeyen bu estetik ürünler, mekanların görkemini artıran estetik özelliklere sahip sanatsal ürünlerdir. Tablolu seçenekler, perde ve tablo vazifesini aynı anda yerine getirmektedir. Tablo kategorisinde çok çeşitli olması nedeniyle, geniş kullanım alanına sahiptir. Düz bir şekilde takıldığı sürece, perde çok estetik bir görüntüye sahip olmaktadır. Ana parçanın içinde dönen ruloya sarılı perde, yan kısımda bulunan ipler sayesinde fonksiyonel özelliğe sahip olmaktadır. Perdenin yeni adı olan stor perde zebra desenli seçenekleri, aradığınız kaliteli kullanım özelliklerini bir araya getirmektedir. Kaliteli dekorasyon çalışmalarında tercih edilen bu ürünler, olmazsa olmaz kategorisine dahil olmuştur. Modern mobilya tarzı ile uyumlu renk ve tasarım özelliklerine sahip şık ürünlerdir.