Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Evinizin Yeni Şıklığı

    evinizin şıklığı

    Evlerimizde, ofislerimizde, şirkette camlı odalar içerisinde her pencereyi kapatmak için perdeler kullanılmaktadır. Perdeler mahremiyeti sağlarken bir yandan da güneşin odaya girmesini ya da ofislerde diğer çalışanların odanızı görmemesi için kullanılan bir üründür. Bir çok farklı perde üreticisi de daha kolay kullanışlı, sanayi gelişimi ile kolayca üretilen perdeleri insanlara sunmuştur. Bunlardan birisi ve yeni zamanda oldukça kullanımı artan stor perdelerdir. Bu tür perdeler duvarınızı tamamen kaplamaz ve rahatça duvara tablo ya da resimlerinizi asmanıza yer açmaktadır. Bir çok farklı türü de insanların isteklerine olanak sağlaması için bulunmaktadır.

    Ürünün genel hatları ile özellikleri

    Bu tür perdeler tüm perde üreticileri tarafından % 100 polyester cins ip kullanılarak yapılırken perdeden daha az ışık geçirgenliğine sahiptir. Bir mekanizma ile birlikte kullanılan bu tür perdeler tipine göre bir ya da iki tane çalışma mekanizması sağ veya solda olacak şekilde bir plastik ya da metal zincir yardımı ile aşağı ya da yukarı çekerek perdenin açılıp kapanması sağlanmaktadır. Hazırlanan stor perdelerin ışık geçirgenliği % 30 olarak ayarlanırken çift katmanlı olması ile istediğiniz gibi ışıktan ya da başkasının sizin odanızı görmesinden kurtulmaktasınız. Özelliklerinden birisi de akrilik ve su geçirgenliğinin olmaması ve bunlara ekte neme karşı dayanıklı olup bozulma gibi sorunlar yaşanmayacaktır. Üretim aşamasında da eritme polyester yöntemi kullanılarak herhangi bir atma, sökülme gibi sorunları ortadan kaldırıp uzun süreli kullanımı sağlanmıştır.

    Çeşitleri nelerdir ?

    Bir çok farklı alanda ve isteğe bağlı olarak kullanılan stor perdelerin isteğe dokunması için farklı modelleri bulunmaktadır. Çift mekanizmaya sahip yani tül ve stor olarak ikisi birlikte bulunan modelleri en çok kullanılan ve göze şık gelen genelde evde mutfak bölümünde kullanılan çeşididir. Çıkabilecek yangınlardan korunması içinde yanmaz üründen elde edilen stor perdelerde mevcuttur. Genel anlamda daha çok baskılı, desenli, ekonomik ve simli türleri ise evlerde kullanılan modellerden oluşur. Ofislerde kapının arkasında camı kapatması için kullanılan stor perdeler de karartma modelleri tercih edilir ve bunlar genelde koyu renkler seçilir. Tabi ki çocuklar unutulmaz onlar içinde baskılı çizgi film kahramanlarından oluşan modelleri mevcuttur. Stor perdeler, zebra perde modelleri ile benzetilse de aynı şey olmamaktadır.

    Fiyatları değiştiren nitelikler

    Üretilen bu tür perdeler de zebra perde fiyatları ile aynı düzeyde metre kare cinsinden ve kullanılan çeşidine göre değişen metre kare fiyatından olmaktadır.