Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Farklı Jaluzi Perde Modelleri

    jaluzi perdeler

    Jaluzi perdelerinin en çok kullanılan çeşitleri metal ve ahşap jaluzi modelleridir. Ahşap jaluzi modelleri göz alıcı görünümlerin dışında kolaylıkla temizlenebilme özelliği ile birçok kişinin yaşam alanının vazgeçilmezi olmuştur. Nemli bezler ile oldukça kolay bir şekilde temizlenebilen bu modeller pratik bir perde arayan kişilerin tercih listelerinde hep en yukarıda olmaktadır. Balon ve brillant perde seçenekleri ile ahşap jaluzi modellerinin her tarza ve isteğe uygun modelleri mevcuttur.

    Ahşap jaluzi modellerinde mekana göre seçim çok büyük önem taşımaktadır. Mekana göre yapılacak en uygun tercih ile beğenilen ve huzurlu ortamlar elde etmek mümkün olmaktadır. Ahşabın hemen hemen her malzemesi ve tonu jaluzi modellerinde kullanılmaktadır.

    Alüminyum jaluzi modelleri ev ve bürolarda tercih edilen şık bir güneşlik görevindedir. Mahrumiyet konularında ve ışık miktarının geçişi konularında kontrol sağlamada birebirdir. Hesaplı olması, çok yönlü olması ve oldukça kullanışlı olması sebebi ile bu perdeler en çok satılan perdeler arasındadır. Güneşi kıran ve sadece aydınlık girmesini sağlayan bu perdeler alüminyum yapraklardan yapılmıştır. Oldukça hafif olan bu perdeler 16mm, 25mm, 50 mm gibi kalınlıklarla üretilir. Birçok renk seçimi ile ofis ve modern döşenmiş mekanlarda tercih edilen bu perdelerde elektronik sistemlerde uygulanabilir. Uzaktan kumandalı ve motorlu sistemlerle perdeleri istediğiniz seviyelerde tutabilirsiniz.

    Cazip Fiyatlar

    Jaluzi perde çeşitleri çok geniş bir perde seçim havuzuna sahip modeller olmaktadır. Alüminyum perde kalınlıkları, renk seçimleri, ahşap tonları ve malzemeleri gibi geniş yelpazeye sahip seçim olanakları ile yaşam alanlarına çok şık havalar katılabilirdi. Hesaplılık açısından Jaluzi perde fiyatına benzeyen bu perdeler sıklıkla tercih edilir.

    Oldukça değişken olan jaluzi perde fiyatları bu konuda aynı Jaluzi perde fiyatlarına benzemektedir. Kullanılan alüminyum kalınlığı, ahşap ton ve malzemesi, model çeşitliliklerine göre farklı fiyatlar ortaya çıkabilmektedir.