Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Fiyapı Sancakatepe Zebra Perde Uygulaması

    fiyapı sancaktepe zebra perde modelleri

    Sancaktepe istanbulun yeni yerleşim yeri olduğu için bir çok firma ve ev projelerinin yapıldığı semtlerin başın da gelir. Bizim için de  firma olarak zebra perde modellerini uygulayıp teslimatını  yaptığımız alanların başında yer almaktadır.

    Günümüz de artık modern, estetik görünüm ve konforlu perdeler daha çok tercih edilmektedir. Özellikle ofis ve mutfak ortamlarında şıklık ve modern dışında temizliği de çok önemlidir. Zebra perde estetik görünümün dışında temizliği çok kolay neredeyse tüm ofis ve mutfaklar da tercih edilmektedir. Daha aydınlık, ferah ortam sevenlerin bir numaralı favorilerinden olan ve konforlu görüntüsüyle ortamınıza son derece modern bir görüntü sağlamaktadır. Her rengin olduğu güzel çizgilerden oluşan bu perdeler dışarda bakıldığın da evinize ayrı bir şıklık hava katmaktadır.

     Yani şıklığı sadece içerde değil dışarıda bakıldığında bile komşularınızı mest ettireceksiniz. Perdelerinizi indirip makineye atıp ondan sonra kurumasını bekleyip sonra asmak zahmetine bulunmak eminim okurken bile o anlar gözünüzde canlanmıştır. Zebra perde iki katlı olduğundan dolayı tül ve güneşlik görevi görmektedir. Zincirini yarıya indirdiğiniz de ortamı havalandırabilir ya da iki katlı oluşuyla aşağı tamamen indirdiğiniz de kesinlikle evinizin içi dışardan görülmeyecektir. Otomatik oluşuyla zinciri indirip kaldırdığınız da üzerindeki tozlar dağılır ve toz tutmasını engeller.

     Bir ıslak mendille ya da 6 ayda bir hassas bir deterjanla temizliye bilirsiniz. Kesinlikle yağ lekesi gibi zor bir lekeler de bile deterjansız bezinizi kullandığınız taktir de bile kesin sonuç alacaksınız. Kuru temizleme sorunu olmayan ve evinize ferah bir ortam katarak daha konforlu bir salona sahip olacaksınız. Özellikle aydınlık ve daha ferah bir ortam tercih edenler için beyaz renk istediğiniz görünümü sağlayacaktır.

    Her rengi ve çizgileriyle harika bir tasarım ürünüdür. Sadece bunlardan ibaret kalmayarak 24 ay garanti belgesiyle sıradan perdelerden daha çok kullanışlı ve yıpranma, kir tutma gibi sorunu olmayan bu müthiş ürünü deneyerek daha modern ve konforlu görünüme sahip olacaksınız. Ürünü internet üzerin de sipariş ettiğiniz de nasıl takılması gerektiği gösteren videolarımız bulunmaktadır. Kullandığınız üzere zincirinde bir sorun yaşanması durumunda ücretsiz olarak yollanılacaktır.

    Siz de eviniz de veya ofislerinizde modern, pratik, konforlu, hijyen, kullanışlı ürün istiyorsanız Zebra perde mutlaka deneyiniz. 0 memnun kalacağınıza garanti vermekteyiz. Kullandıktan sonra kesinlikle pişman olmayacaksınız biz bunun garantisi veriyoruz. Memnun kalmadığınız taktirde değişimi üslenmekteyiz.