Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Görünümü Güzel Ve Etkili Perdeler

    Görünümü Güzel Ve Etkili Perdeler

    Her türlü dış etkene karşı dayanıklıdır. Hem güneşlik hem de perde olarak kullanılan işlevi fazla olan bir perde çeşididir. Güneş kontrolünü en iyi şekilde sağlayan özelliklere sahiptir.

    Görünümü Çok Şık ve Etkilidir

    Kullanılan yerin dekorasyonuna göre farklı renk ve kumaş türleri seçenekleri kullanılabilir. Son dönemlerde polyester, keten ve pamuklu türleri ile farklı dokularda zebra perde modelleri üretimi yapılmaktadır. Düzenli ve gözü yormayan görüntüsü ile iç mimarların da listesindeki ilk seçenekler arasındadır. Dekoratif bir görünümü vardır. Çizgi şeklindeki görünümü ile pili seli modeller de pencereleri süslemektedir. Ev ve ofislerde tercih edilen bir modeldir. Tablo edasıyla pencereleri süslemektedir.

    Uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılan zebra perde dekoratif havayı zenginleştirmektedir. Herkes tarafından ilgi gören bir perde çeşididir. Kapalı konumda iken dışarıdan bakıldığında içerisi asla görülmez. Düz ve desenli çok sayıda modeli bulunmaktadır.

    Kullanım Alanı Çok Geniştir

    Anti bakteriyel ve hijyeni sağlayan özelliklerinden ötürü hastanelerdeki pencerelerde kullanılmak üzere tercih edilmektedir. Çocuk odaları için de bu özellikler anne ve babalara oldukça cazip gelmektedir. Küçük alanlar için görüntü kirliliği asla yapmaz. Uç kısımları düz, dalgalı, boncuklu ve taşlı şekillerde özellikle salonlarda tercih edilen modeller için kullanılmaktadır.

    Metal ve plastik olan zincir rahat hareket alanı sağlayan tarafa yerleştirilmektedir. Tavan ve kornişe pratik bir şekilde matkap yardımı ile monte olunur. Montajı pratik bir şekilde kısa sürede yapılmaktadır. Taşınma ya da değişiklik yapmak isteyen kişilere sökme konusunda zorluk çıkarmaz. Zebra perde odaları ferah ve aydınlık gösterir. Kolay kullanılan mekanizmasında kolay kolay sorun çıkmaz. Fiyatlar boyut, kumaş türü ve artı aksesuarlara bağlı olarak ufak farklılık olabilir. Genellikle her bütçeye uyacak ücretlendirmeler bulunmaktadır.

    Temizlik Sorunsuz Yapılır

    Düzenli olarak nemli bir bez ile silinen perdede leke ve toz konusunda sıkıntı yaşanmaz. Buhar makinaları da perdenin temizliğinde fazlasıyla işe yaramaktadır. Kısa sürede sökülen perde ılık su ve fırça yardımı ile düz zeminde kısa sürede kir ve lekelerinden arınır. Açılıp kapanabilen mekanizma ile üzerindeki tozu ve kiri kendi kendine temizler.