Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Görünümü İle Dikkat Çeken Uygun Fiyatlı Zebra Perdeler

    Görünümü İle Dikkat Çeken Uygun Fiyatlı Zebra Perdeler

    Açılıp kapanabilen mekanizması ile kullanıcıları için büyük kolaylık sağlayan perde çeşitleri arasında yer almaktadır. Işığı ve ısıyı filtreleyen özelliği ile zebra perde çok fazla alan için kullanılmaktadır.

    Görünümü İle Dikkat Çeken Bir Perdedir

    Kullanılan alanın dekorasyonuna uygun olarak desenli ve düz modeller arasında belirleme yapılabilir. Kumaş türleri arasında polyester, keten, pamuklu ve bambu gibi farklı özelliklere sahip çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Sadece evlerin odaları için değil ofis ve işyerleri için de tercih edilmektedir. Profesyonel olarak yardım alan kişilerin de evlerini emanet ettikleri iç mimarlar da çoğunlukla zebra perde modellerinden yana tercihlerini yapmaktadır. Görünüm olarak estetik bir çizgide yer almaktadır. Hoş olan görüntüsü dahil olduğu ortama farklı bir hava katmaktadır. Sade ve düzgün bir görünümü vardır.

    Kullanımı Oldukça Pratiktir

    Yeni alınan bir perde kısa sürede takılarak kullanıma hazır hale gelmektedir. Korneje de çok rahat bir şekilde problem çıkmadan monte edilmektedir. Evlerde kullanıcılarına büyük kolaylık sağlamaktadır. Açılıp kapanabilen mekanizması yoğun kullanımlar için uygundur. Kısa vadede kesinlikle sorun çıkarmayacak olan zebra perde çift katlı olarak asılmaktadır. İşlevsel bir perde olduğu için mutfak da dahil olmak üzere her odada kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

    Güneşlik olmasına gerek kalmadan tekbir hamle ile güneş ışığının kesilmesi sağlanmaktadır. Perdenin uç kısımları düz, dalgalı ve taşlı olarak tercihlere bağlı olarak birbirinden farklılık göstermektedir. Estetik açıdan farklı bir çizgisi bulunan perde her türlü dış etkene karşı dayanıklıdır. Sadece ev içinde değil, dışardan bakıldığı zaman da camda güzel bir görüntünün ortaya çıkması sağlanır.

    Kolay Temizlenen Bir Yapısı Vardır

    Kolay leke tutmayan ve açılıp kapandıkça kendi kendini temizleyen yapısı ile toz sorunu ortadan kalkmaktadır. Nemli bir bez ile düzenli olarak temizliği yapıldığı zaman kirlenme konusunda asla sıkıntı yaşatmayacak bir perdedir. İsteğe bağlı olarak mekanizmasından sökülen perde düz bir zemine serilerek, ılık su ve fırça yardımı ile temizlenmektedir. Tekrar asılan perde yerinde kuruyarak eski haline kısa sürede gelmektedir. Boyut, model ve kumaş türüne bağlı olarak her bütçeye uyacak fiyat seçenekleri yer almaktadır.