Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Göztepe Ferforje Jaluzi Perde Çalışması

    Göztepe ferforje jaluzi perde çalışması ile jaluzi perdelerde aradığınız şıklığı yakalayın !

    Göztepe Ferforje Jaluzi Perde Çalışması

    Perde çeşitlerinin arasına birçok çeşidi ile katılan jaluzi perde, şık ve modern bir görünümü ile müşterilerin beğenisini toplamıştır.  Dekoratif ve işlevsel bir perde olan jaluzi perde modelleri, bulunduğu ortama sıcak bir görünüm katarak günden güne klasik perdelerin yerini almaya da başlamıştır.

    Birçok çeşidi olduğundan evinizde bulunan mobilya ve parkelerle uyumlu, dekorasyonunuzu şık görünümü ile tamamlayan gösterişli bir perdedir. Jaluzi perde çeşitlerinden olan ahşap jaluzi perde güneş ışınlarını engellerken, ısı yalıtımını da sağlayarak birçok fonksiyonel özelliğini gözler önüne sermiştir. Jaluzi perdeler uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesini kaybetmediğinden kullanışı oldukça kolay perdelerdir. Tüm bunlara ek olarak; bu perdelerin temizliği de oldukça pratiktir ve tül ya da kumaş perdelerde olduğu gibi sökülmeden temizlenebilir bir yapıya sahiptir.

    Dekorasyonunuzla uyumlu birden fazla renk seçeneklerini ve birçok alternatif perde modelini sizlere sunan Göztepe jaluzi perde ile dekorasyonlarınızı tamamlayabilir, ev ya da işyerlerinizde perdede son modayı yakalayabilirsiniz !

    Perdede Aranan Şıklık

    Jaluzi perdede aranan şıklıklardan birisi de ferforje jaluzi perdedir. Ev ve ofislerde kullanılan bu perdeler, metal, ahşap, deri ve plastik çeşitlerinden üretilmektedir. Bu tarz perdeler görünümü itibariyle görkemli perdelerdir ve temizlikleri oldukça pratiktir. Tek hareket ile perdenin açılıp kapanması özelliği gün ışığının yeteri kadar ayarlanmasında etkilidir. Bunun yanı sıra bu tarz perdeler pencerenin enine doğru dizilmiş, kısa kenarı 5-10 cm ve uzun kenarı pencerenin boyutu kadar olan dikdörtgen parçalarının bir araya gelmesiyle oluşmaktadır.  Diğer perdelerde de olduğu gibi jaluzi perdelerde bir mekanizma yardımıyla açılıp kapanarak bulunduğu ortamı güneş ışığından korumaktadır.

    Yüzlerce Model Bir Arada

    Görünümü ve binbir renk seçeneği ile ferforje jaluzi perde modelleri ev ve işyerlerin şıklık arayanlar için şüphesiz kaçırılmaması gereken perde modelleridir. Göztepe ferforje jaluzi perde hizmeti, onlarca farklı model içerisinden bütçenize ve göz zevkinize en uygun modeli seçme noktasında şüphesiz sizlere hayli yardımcı olacak ve aradığınız şıklığı yakalama noktasında elinizi kuvvetlendirecektir.