Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Günümüzde En Çok Satılma Oranına Sahip Perde

    Günümüzde En Çok Satılma Oranına Sahip Perde

    SATIŞ ORANI EN FAZLA ARTAN PERDE

    Jaluzi perde görünüş ve kullanım bakımından her geçen gün biraz daha tercih edilen perdeler arasına girmeyi başarmış bulunmaktadır. Bu perde geçmişte genel olarak iş yerinde tercih edilmesine rağmen son yıllarda evlerde de kullanımı artış göstermektedir. Bunun sebebi olarak ise ortama güzel, şık ve modern bir hava katması ve ekstra olarak ofis tarzı yerlerde de mekâna ciddiyet katması gösterilebilir.

    Jaluzi perde çalışma mekanizması nasıl olmaktadır?

    Bu perde alüminyum adı verilen hafif ve dayanıklı sayılabilecek bir metalden üretildiği için son halinde bile diğer perdelere göre çok hafif ve dayanıklıdır. Hafif olma özelliği sayesinde takıldığı zaman çok fazla kendini aşağıya çekme, gevşeme işlemi yapmayacağı için düzgün bir montaj işlemi yapıldıysa kesinlikle aşağı düşme olayıyla karşılaşılmaz. Bu perde yatay düzlemde çalışmaktadır. Perdeyi oluşturan bantlar yatay düzlemde birbirine paralel bir konumda durmaktadır. Bu perdenin mikro ve ahşap olmak üzere iki çeşidi bulunmaktadır. Bu perdenin ahşap türünde paralel durumda ki bantların kalınlıkları 25 - 35 mm arasında değişmektedir. Alüminyum profile sahip mikro türünde ise bu paralel bantlar 16 - 25 mm arasında değişim göstermektedir. Yani mikro türünde bantlar daha sık ve küçük olmaktadır. Perde satın alınırken ahşap veya mikro türü seçilerek bu bant kalınlığının ne kadar olacağına karar verilebilir. Bu perde de diğer perdeler gibi montaj edilerek takılmaktadır. Temizlenmek istenildiğinde sökülerek kolayca temizlenebilir. Bu perde türünde perdeyi sürekli açmaya kapamaya ihtiyacınız yoktur. Perde kenarında bulunan iple paralel bantları açma kapama yoluyla çalışmaktadır. İpi aşağı çektiğinizde paralel bantlar kapama işlemi yukarı çektiğinizde açma işlemi yapacaktır.

    Jaluzi perde avantajları nelerdir?

    Jalzui perde modelleri Alüminyum gibi hafif ve dayanımı yüksek mi metalden üretilmiştir.

    En önemli özelliklerinden birisi hafiftir.

    Bu perde küçük bir ortama takıldığında görüntü olarak ferah bir ortam sağlayarak odanın daha büyük görünmesini sağlayacaktır.

    Bütçeyi çok da zorlamayacak bir satış fiyatına sahiptir.

    Evde, işyerinde, okulda vs birçok yerde kullanılabilir.

    Ahşap ve mikro adı verilen iki türü bulunmaktadır. Bunlardan istenilen tür seçilerek perdenin profili belirlenebilir.

    Perde ortama şık, modern ve estetik olarak güzel bir hava katmaktadır.

    Perde istenilen boyutta, renkte ve farklı dokularda yapılabilmektedir.

    Artan teknolojiyle birlikte bu perdenin motorla çekilen yani uzaktan bir kumandayla çalışabilen mekanik türü bulunmaktadır.