Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Hayallerinizdeki Dekoratif Perdeler

    Hayallerinizdeki Dekoratif Perdeler

    Pencerelere takılan ve dışarıdan gelen ışığı tamamen tutan eşyalarımıza perde denilmektedir. Ev dekorasyonlarında en değerli özelliklere sahip olan bu perdeler, asırlar boyunca pencerelerimizi süslemiştir. Mahremiyeti kapatan ve bazen gösterilerde arka dekor olarak kullanılan bu perdeler, zebra perde ile yeni bir imaj yakalamıştır. Pratik kullanım özellikleriyle tercih edilen bu perdeler, ülkemizde perdenin yeniden anlaşılmasını sağlamıştır. Desenli iki renk tasarımıyla, kolay kullanım özellikleriyle, istediğiniz özelliklere sahiptir.

    Perde Seçeneğinde İlk Tercih

    Perde taktırmak isteyenler için en iyi çözüm, bu gün için zebra perde seçenekleridir. Bu perdenin iki renk uyumu, simli modelleri ve yeni çıkan tablo tasarımları, oldukça kalitelidir. Koyu kısımlarındaki resim ve tasarımlar, tül kısmı ile birebir uyumludur. Temiz kalmasının sırrı ise, kiri emmeyen ve dışarıda bırakan parlak ve saydam kaplamasıdır. Alt kısmındaki asıl perdeye kir ulaşmamaktadır. Bu nedenle, kirlenmemektedir. Süngerle kolay bir şekilde silinen bu perde, hafif sabunlu su ile banyoda yıkanabilir. Yıkama işlemlerinde hafif bir şekilde süngeri sürtmeniz yeterlidir. Hafif bir şekilde durulayıp suyunu süzebilirsiniz. Suyu süzüldükten sonra pencere takıp kurumaya bırakabilirsiniz. Birinci sınıf perde kategorisinin en değerli üyesi olan bu perdeler, bayanlar arasında en çok tercih edilen model olarak tarihe geçmiştir. Geleceğin perde kültürünü oluşturan bu ürün, güneşin zararlı ışınlarına karşı oldukça dayanıklı özelliklere sahiptir. Bu perdelerin kullanım şekillerine riayet edilmelidir. Gerek temizleme olsun, gerek kullanım olsun, titiz bir şekilde kullanılan bu perdeler uzun ömürlü özelliklere sahip olmaktadır.

    Dekoratif Uyumluluk

    Halı, mobilya, duvar ve dolap takımınızla birebir uyumlu özelliklere sahip olan zebra perde modelleri, mükemmel bir dekorasyon özelliğine sahiptir. Özel salonunuz için uyumlu ve kaliteli renk seçeneklerine sahip olan bu ürünler, bayanları ütü yapma, aylık tül yıkama, tüllere ve perdelere tek tek düğme takma ve kornişe perde takma gibi eziyetlerden kurtarmaktadır. Çamaşır makinesine ihtiyaç duymadan temizlendiği için elektrik, su ve sabundan, bir iki yılda bir temizlendiği için zamandan kazandırmaktadır. Bu perdelerin kullanım özellikleri, diğer birçok perde seçeneklerine göre büyük bir farklılık göstermektedir. Çok kolay açılıp kapanması ve dekoratif özellikleri göz alıcı olması, bu perdenin popüler olmasında etkili olmuştur.