Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    İki Renkli Fon Perde

    İki renkli fon perde modelleri, kullanıldığı mekanlara oldukça farklı bir ambiyans kazandırarak, ev dekorasyonunda modern çizgilerin ne denli farklılık yarattığını gözler önüne sermektedir. Ev, ofis, kafe gibi birçok farklı alanda kullanım alanı bulan fon perdeler, mekânların daha ferah ve konforlu görünmesine katkı sağlamaktadır. İç dekorasyon ile uyumlu olarak kullanıldığında oldukça hoş bir görünümün ortaya çıkmasına olanak sağlayan perde ve tüller, farklı model ve kumaş türleriyle ev hanımlarının tüm beklentilerini en üst düzeyde karşılamaktadır. İki renkli fon perdelerin seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli husus, kullanılacak mekândaki iç dekorasyon renkleriyle uyum yakalamaktır.

    İki renkli fon perde modelleri arasından yapacağınız tercihler evinizi olağanüstü görkemli bir görünüme kavuşturacak, yaşam alanlarınızın oldukça geniş ve ferah görünüme kavuşmasına katkı sağlayacaktır. Birçok farklı kumaş çeşidinden üretilen ve farklı renk, desen barındıran tasarımlara sahip olan fon perdeler,

     

    çift renk fon

    • Desenli perde fonları
    • Renk geçişli fon perde
    • Çift renk fon perde
    • Dantel tül fonları
    • Fransız dantel tül fonları
    • Örme tül fonları
    • Keten tül fonları
    • Dolgulu keten tül fonları

    Çiçekli tül fonları gibi birçok farklı çeşitte satışa sunulmaktadır. Siz de ev dekorasyonunuza uygun renk ve desenleri seçerek bir kombin oluşturabilir, yaşama alanlarınızda farklılık yaratarak daha keyifli bir yaşam sürebilirsiniz.

    Perdeler ev dekorasyonlarına büyük katkı sağladığı gibi, evlerinizin dış görünümlerine de oldukça önemli katkılar sağlamaktadır. Geniş pencereli evlerin dışarıdan görünümü, evdeki konfor hakkında önemli bir ipucu sayılabilir. Bu sebeple perde ve tül seçimleri oldukça önemlidir.

    İki renkli fon perde gündüz açılmak gece katlanmak suretiyle iki farklı işlevi birden görebilen perde çeşididir. Genelde birbirine kontrast renklerden oluşturulduğunda mükemmel bir görünümle ev dekorasyonunu konforlu bir görünüme kavuşturur. Gelişen teknolojinin katkılarıyla üstün kalite özeliklerinde üretilen tül perde çeşitleri, yaşamın her alanında kullanılarak yaşama renk katmaktadır. Dilediğiniz renk ve desenlerde seçim yaparak kullanabileceğiniz fon perdeler, oldukça pratik kullanıma ve kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir. Siz de yaşam alanlarında farklı renklere yer vermeye karar verdiyseniz seçiminizi yaparak bir an önce hayatınıza farklılık katabilirsiniz.