Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    İşlevselliği İle Yeni Moda Zebra Perde

    İşlevselliği İle Yeni Moda Zebra Perde

    İşlevselliği, eski perdelere nazaran oldukça fazladır. Kirlenmeyen, kiri dışarıda tutan, güneşin zararlı etkenlerinden etkilenmeyen zebra perde modelleri, teknik özellikleriyle oldukça popüler hale gelmiştir. Kirlenmemesinin en önemli nedeni, üzerindeki özel kaplama seçenekleridir. Özel kaplama, alt kısımdaki renk ve kumaş özelliklerini örtmemektedir. Bu nedenle, görselliği bozmayan estetik bir görünüm meydana getirmektedir. Kullanışlı ve pratik özellikleriyle, aradığınız özellikleri bir araya getirmektedir. Düz renkler, piliseli renkler, simli özellikler ve tablolu özellikler, bu perdenin tercih sıralamasında üst sıralara çıkmasında etkili olmuştur. Bu perdenin yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanmak için, kullanım özelliklerine dikkat edilmesi gerekir. Temizleme ve kullanım özellikleri dikkate alındığında, yıllarca etkili görselliğini korumaktadır.

    Pratik Temizleme Özellikleri

    Temizlenebilirliği ile yeni bir moda meydana getiren bu ürünlerimiz, günlerinizi alan temizlik işlemlerinden sizleri kurtarmaktadır. Tül ve perdeyi aynı sistem içerisinde birleştiren zebra perde seçenekleri, profesyonel kullanım tercihleri ile satışa sunulmaktadır. Renk seçenekleri, simli seçenekler ve özel tablo desenli seçenekler, istediğiniz mükemmel dekoratif özellikleri bir araya getirmiştir. İki rulonun hareket etmesi ile gerçekleştirilen fonksiyonel özellikler, bu perdenin kullanımını pratik hale getirmiştir. Neşeli ve görkemli renkleriyle ve her mekan için uyumlu özellikleriyle, istediğiniz etkili özellikleri bir araya getirmiştir. Temizlenme özellikleri de oldukça pratiktir. Evlerde 3-4 yılda bir, kalabalık ofislerde yılda bir temizlenen zebra perde seçenekleri, pahalı deterjan istemeyen perdelerdir.

    Kullanışlı Özellikler

    Tasarım harikası olan ve perdede yeni bir çığır açan bu ürün, özel çark sistemi ile kullanılmaktadır. Yan kısımdaki çarkın hareketleri ile açılan ve kapanan özelliklere sahiptir. Yan kısımdaki ipi çektiğiniz zaman açma ve kapama işlemi gerçekleşiyor. Eski tip perdelerde olduğu gibi perdeleri iyi yana iteklemekle uğraşmıyorsunuz. Ayrıca perdeyi isterseniz tamamen yukarı toplayabilirsiniz. Bu özelliği ile perdede yeni bir anlayışı sizler için bir araya getirmiştir. Bu perdeyi aldığınız zaman bir de tül almak zorunda değilsiniz. Diktirme, ütüleme, düğmelerini takma, kornişiyle uğraşma ve ayda bir makineye atma gibi problemler, bu perde ile tamamen ortadan kalkmıştır. Yeni perde alacaklar, bu perde ürünlerini incelemeden yeni perde almamalıdır.