Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi Perdelerini Yeniledi

                  İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi Perde

    İstanbul Meslek Hastalık Hastanesi Maltepe ilçesi Başıbüyük Mahallesinde bulunan yerleşkesindeki idari ve hasta odalarınında aralarında bulunan tüm camların perdeleri tarafımızca yenilenmiştir. Dış mekana bakan camlara içerisinde cam elyafı bulunan screen stor perdeler yapıldı. Hasta yataklarını da ayıracak seperatörlerin yerine ise hastane yetkililerinin istekleri doğrultusunda düz polyester store perdeler uygulandı.

    En etkili ve göze çarpan aksesuarı şüphesiz ki perdelerdir. Mekânlarınız da kullanışlı olduğu kadar bir o kadar da gösterişli olmasına dikkat ederiz çünkü bir evde perde seçimi bütün evin havasını ve enerjisini etkilemektedir. Türkiye’de son zamanlarda ise kullanış ve zarafet açısından stor kullanımı oldukça artmıştır. Bu perdeler aslında ikinci dünya savaşından bu yana günümüze kadar gelmiştir.

    Tarihi eskilere dayansa da ülkemizde son zamanlarda oldukça yaygınlaşmıştır. Halkımız arasında güneşlik olarak tabir edilen güneş kesmeye yarayan kalın perde yerine kullanılmaktadır. Stor perde çeşitleri genellikle yapımında kullanılan kumaşların adı ile tanınmaktadır. Renk ve desen seçenekleri kartela şeklinde numune edilerek müşterilere tanıtımı sağlanmaktadır. En bilinen modeli polyesterden yapılan düz stor perdedir. Bu türdeki perdeler genellikle ofislerde kullanılırken evlerde de tercih edilen ve maliyet açısından en düşük olan çeşididir.

    Armoni Perde firması olarak biz daha önce de bir çok hastane projesinde bulunduğumuz için İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi perdelerini de başarılı bir şekilde uyguladık ve teslim ettik.Elbette böyle alanlarda kullanılacak materyallerin özenle ve titizlikle seçilmesi gerekir. Firmamız ayrıca burada muayene odalarında bulunan seyyar ayırıcı perdelerinde dikimini yaparak teslim etmiştir. Uygulanan stor perde modellerini gönül rahatlığıyla uzun süre kullanmalarını diliyoruz.