Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    İstMarina Dap Yapı Perde Hizmeti

    ist marina armoni perde

    ist marina perde çalışması

    İstanbul Kartal sahiline sıfır yapılan dünyanın en iyi yapı projesini ünvanını üstünde taşıyan Dap yapı firmasının üstlendiği İSTMARİNA hizmete başlamıştır. Bizde armoni perde olarak üstümüze düşen laikiyle yerine getirmeye hazırız. Bir çok büyük projelere ve referanslara adını yazdıran firmamız bu proje içinde üstün kalitede deki jaluzi, stor, zebra, tül perde ve  fonluk kumaş çeşitleri ile hizmet verecektir. 

    Perde kategorisinde birinci sınıf hizmet anlayışına sahip olan Armoni Perde, stor perde, zebra perde, jaluzi ve dikey perde çeşitlerini, yeni ve etkili renk seçenekleriyle satışa sunmaktadır. Ev mahremiyetini örten, ofislerinizin estetik dekorlarını tamamlayan ve en güzel ev hediyesi  seçenekleri, yeni perde anlayışını sizlere sunmaktadır. Pliseli, simli, karartma, desenli ve düz renk seçenekleriyle satışa sunulan perde çeşitlerimiz, aradığınız özelliklere sahiptir.

    Perdede Mükemmel Seçim

    Ofis, ev, toplantı salonu, mescit ve kütüphane gibi birçok kategori için tercih edilebilen bu perdeler, fonksiyonel özellik bakımından, kumaş perdelere nazaran daha kullanışlıdır. Perde seçenekleri kategorisindeki aradığınız bütün seçenekleri sizler için üreten Armoni Perde, oda ölçülerinize göre en uygun modelleri sizler için satışa sunmaktadır. En iyi zebra, jaluzi, dikey ve stor perde seçeneği için, sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    Perdenin Yeni Adı

    Perde seçenekleri kategorisinde zebra perde seçenekleri, iki renk ile satışa sunulduğu için bu ismi almıştır. Sade, desenli, resimli, simli, karartma ve düz renk seçeneklerine sahip olan bu perdelerde, açma kapama işleminin pratik olması nedeniyle oldukça geniş bir tercih kategorisi vardır. İki renk seçeneğinde iki renk üst üste geldiği zaman, perdenin açık renk olan kısımdan dışarıyı görebilirsiniz. Ancak dışarıdan siz görünmezsiniz. Farklı olan renklerin üst üste gelmesi durumunda ise, perde kapanır ve dışarısı görünmez. Yan kısımdaki ipler sayesinde, açma, kapama ve toplama işlemi yapılabilmektedir. Stor perdeler de ise mekanizma biraz daha sadedir. Bir tambura sarılı olan stor perdeler, yan kısımdaki ipin çekilmesi suretiyle, açma ve kapama işlemi gerçekleştirilmektedir. Jaluzi perdelerde ise, pvc ve ahşap dikdörtgen çubukların kendi etrafındaki hareketleriyle açma ve kapama işlemi gerçekleşmektedir. Bu modeller de tamamen toplanabilmektedir. Dikey perdeler ise, yukarıdan aşağı doğru dikdörtgen parçaların sağa ve sola hareket etmesi sonucu açma ve kapama işlemi gerçekleşmektedir. Bütün bu Armoni Perde ürünlerimizi, halı, koltuk, mobilya ve duvar renklerinize göre tercih edebilirsiniz. İstediğiniz renkleri ve desenleri tercih edebilirsiniz. Kargo seçenekleri ve ödeme seçenekleri kategorisiyle, bu perdeleri çok kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.