Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    İthal Perde Kullanım Avantajları

    İthal Perde Kullanım Avantajları

    Tamamen ithal bir perde türü olan ve ülkemizde yaklaşık olarak 20 yıldır artan bir ivmeyle kullanılan jaluzi perde iki ana türde üretilmekte ve satılmaktadır. İlk türleri ahşap olup genellikle rustik ve modern çizgilerle üretilmiş mobilyalar ve dekoratif tercihlerle birlikte ofis ortamında, çalışma sahalarında ve toplantı odalarında kullanılmaktadır. Ahşap perdeler daha çok tasarım içerikli olup dekorasyona katkı payı sağlaması için kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra ikinci bir perde türü ise alüminyum perde türüdür. Ahşap jaluzi perdelere göre daha uzun ömürlü ve dayanıklı yapıya sahiptirler

    Jaluzi Kullanım Alanları

    Her türden evlerde, villalarda, sitelerde ve müstakil katlarda kullanılan jaluzi perde bunun dışında ek olarak ofislerde ve çeşitli işletmelerde de tercih edilmektedir. Modern mimari düzleminde mimari ve modern dekorasyon seçenekleri ile örülü evlerde sıklıkla talep edilmektedir. Işığı doğal kullanımı ve ekonomik olarak yönetmesi neticesinde de gece de çalışılan ofislerde de fazla oranda rağbet edilmektedir. Evlerin yemek odaları, okuma odaları ve çeşitli alanlarında da kolaylıkla tercih edilebilir.

    İthal Perde Kullanım Avantajları

    Günden güne kullanıcı sayısı ve yapısı artan jaluzi perde tamamen ithaldir. Kullanım ömrü minimum 3 yıldır. Bakımı ve temizliğine dikkat edildiği takdirde bu süre 5 - 7 yıl arası süreye kadar uzayabilir. Aşağıdan özel ipleriyle çekilme özelliği sayesinde ışığın istenildiği kadar doğal ve ekonomik kullanılmasına olanak tanımaktadır. Bu da özellikle iş yerinde elektrik tasarrufunda bulunmak suretiyle çok daha yaygın olarak kullanılmasının önünü açmaktadır. Her renk seçeneği mevcuttur. Düzenli olarak ışıklarla beslendiği için herhangi bir yıpranmaya ya da renk bozulmalarına sebebiyet vermez. Sipariş üstüne istenilen ölçülerde üretilmekte ve satışı gerçekleştirilmektedir. Yarı yarıya açılma özelliğine karşın ihtiyaç doğrultusunda tamamen kapanma avantajı da sunmaktadır. Dekorasyonda öncü olup birçok çeşitteki mobilya ve duvar süsleriyle uyum içerisinde kullanılmaktadır. 180 derecelik bir açıya sahiptir. İlk çıkış yeri Avrupa olmuştur. Daha sonra sırası ile Amerika ve Türkiye'de özgün ve kaliteli yapısı vasıtasıyla yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Temizliği kolay olduğu için ev hanımlarının da bir numaralı tercihleri arasına yer alır.