Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Jaluzi Perde Dekorasyonları

                                                                                         jaluzi perde dekorasyon çeşitleri

                                                                                                               

    Ofislerde, evlerde, kış bahçelerinde, dükkanlarda ve daha birçok yaşam alanlarında kullanılan, bulunduğu ortamı şıklaştıran ve kullanışlı hale getiren perdelerin seçimleri oldukça önem arz etmektedir. Perde seçimleri o kadar kolay seçimler olmamaktadır. Kullanışlı olması, dekorasyon olarak uyumlu olması gibi sebepler perdelerin seçiminde çok önemli yer tutmaktadır. Bu perdeler arasında en kullanışlı ve şık olanları hiç şüphesiz ki jaluzi perdedir. Bu Perdeler oldukça fazla tercih edilen perdeler arasındadır. Ev, ofis, iş yeri gibi birçok mekanın önemli parçası olmaktadır.

    Ahşap Jaluzi Çeşitleri

    Bu perdelerin en çok kullanılan çeşitlerinden birisi ahşap kullanımlı perde çeşitleridir. Ahşap jaluzi modelleri hem göz alıcı bir görünüme sahiptir hem de çok çabuk temizlenebilen modellerdir. Nemli bez ile kolaylıkla silinebilen bu perdeler birçok kişinin yaşam alanını süslemektedir. Pratiklik arayan kişiler için oldukça tercih edilebilir durumda olan bu perdeler balon jaluzi modelleri ve brillant jaluzi modelleri gibi çeşitlerine sahiptir. Bu seçeneklerle birçok model tercihine kavuşulabilmektedir.

    Ahşap jaluzi modellerinde bulunan mekana göre seçim yapmak çok önemlidir. Mekana uygun perde seçimleri sayesinde daha beğenilen ve huzurlu ortamlara geçişler yapılır. Ahşabın her tonunun kullanıldığı bu modellerle dekorasyon olarak yaşam alanlarınıza şık dokunuşlar yapabilirsiniz.

    Metal Jaluzi Çeşitleri

    Alüminyum jaluzi modelleri birçok çeşidi ile oldukça geniş bir seçim yelpazesine sahip olan perde modelleridir.  Özellikle ev ve bürolarda kullanılan bu perde çeşitleri güneşi direk olarak kırdığı için içeriye sadece aydınlık girer. Işık miktarının geçişi ve mahremiyet konusunda kontrolün sağlanmasında önemli yer tutar. Ucuz, çok yönlü ve kullanışlı olan bu perdeler, en çok satılan perde çeşitleri arasındadır. Bu perdeler alüminyum yapraklardan yapılmış olan hafif perdelerdir. Ofislerde ve modern döşenmiş mekânlarda sıklıkla tercih edilen bu perdelerin birçok renk seçimi olmaktadır.  16 mm, 25 mm, 50 mm gibi kalınlıklarda üretimleri yapılan metal jaluzi perdeler motor ve uzaktan kumandalı sistemlerle istenilen seviyede tutulabilmektedir.

    Uygun Fiyat Seçenekleri

    Jaluzi perde seçeneklerinin oldukça geniş bir seçim yelpazesi vardır. Perdenin kalınlığı, renk seçimi, ahşap ise ahşabın malzemesi ve tonu gibi birçok seçenekle farklı jaluzi perde çeşitleri elde edilebilmektedir. Bu seçimlerle yaşam alanlarına çok şık ve sade dokunuşlar verilebilir. Hesaplılık açısından da Jaluzi perde fiyatı ile yarışır durumdadır.

    Kullanılan renk seçimi, seçilen alüminyumun kalınlığı, ahşabın tonu ve malzemesi ve model farklılıklarına göre farklılık gösterebilen jaluzi perde fiyatları aşağı yukarı Jaluzi perde fiyatları ile eşdeğer olmaktadır.