Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Jaluzi Perde Kullanımları

    Günümüzde perdeler yaşadığımız her alanda olabilmektedir. Evlerde, ofislerde, iş yerlerinde hatta kışlık bahçelerinde bile kullanılabilen perdelerin seçimleri bulunan yere göre oldukça önem arz etmektedir. Perde seçimleri o kadar da kolay işlemler değildir. Bir yere olan dekoratif uyumu, kullanışlı olması seçimlerdeki en büyük etkenler olarak göze çarpmaktadır. Her zaman en şık ve en kullanışlı perdeler arasında yer alan jaluzi perde çeşitleri en çok tercih edilen perde çeşitlerinden birisi olmaktadır. Evlerde, ofislerde, restoranlarda, iş yerlerinde sıklıkla karşımıza çıkan bu perdelerin kullanım alanı oldukça geniş olmaktadır.

    Ahşap ve Metal Jaluzi Perde Seçenekleri

    Bu perdelerin en çok kullanılan modelleri olan ahşap ve metal çeşitleridir. Ahşap jaluzi modelleri şık görünümlerinin yanında kullanışlı olması ile de müşterilerin oldukça işine yarayan çeşitle olmaktadır. Bunun yanında oldukça kolay temizlenebilir olması ile pratiklik isteyen kişilerin en büyük tercihleri arasında yer almaktadır. Nemli bir bez yardımı ile kolaylıkla temizlenebilen ahşap jaluzi modelleri birçok kişinin yaşam alanını süslemektedir. Balon perde modelleri ve brillant perde modelleri ile birçok seçenek sahibi olan bu perdeler her tarza ve isteğe cevap verebilen perdeler olmaktadır.

    Ahşap jaluzi modellerinde mekana göre seçim yapmak çok özeldir. Mekanın dekorasyonuna göre seçilecek olan modeller ile huzurlu ve şık görünüşler elde edilebilir. Ahşabın hemen hemen her malzemesi ve tonu jaluzi perdelerde kullanılabilmektedir.

    Alüminyum perde çeşitleri ise sıklıkla ev, büro ve iş yerlerinde tercih edilen perdeler olmaktadır. Bu yaşam alanlarında adeta güneşlik görevi gören bu perdeler güneşi kırarlar ve içeriye sadece aydınlık geçirirler. Işık miktarının geçişi ve mahremiyet gibi konuları kullanıcıların kontrolünde bulundururlar. Ucuz olması, çok yönlü olması ve kullanışlı olması sebebi ile satış alanı oldukça fazla olan bu perdeler, alüminyum yapraklardan yapılmış hafif perdelerdir. Ofis ve modern olarak dizayn edilmiş mekanlarda tercih edilen bu perdelerin birden fazla renk seçimi mevcuttur. Bu perdeler 16 mm, 25mm ve 50 mm kalınlığında üretilmektedir ve bu kalınlıklara kullanım seçenekleri sağlanmaktadır. Motor ve uzaktan kumandalı sistemlerle kullanıcılara kolaylık da sağlanabilir.

    Cazip Fiyat Seçenekleri

    Jaluzi perde fiyatları tıpkı Jaluzi perde fiyatı gibi hesaplı perde çeşitleridir. Alüminyum perde kalınlığı, renklerin seçimi ve ahşap malzeme ve ton seçimi gibi birçok seçenek çeşitleri ile farklı jaluzi perde modelleri oluşturulabilir.

    Jaluzi perde fiyatları tıpkı Jaluzi perde fiyatları gibi birçok etkene bağlı olarak değişebilen fiyatlara sahiptir. Alüminyum perde kalınlığı, renk seçimi ve ahşap malzeme tonunun bu değişkenliklerde çok büyük rolü olmaktadır.