Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Jaluzi Perde Montajı

     

    Isı ve ışık kontrolü sağlayan, pencereleri şık gösteren jaluzi perdeler farklı malzemeden üretilmekte ve üretildikleri malzemenin adı ile anılmaktadır. Ahşap jaluzi perde, pvc jaluzi perde, aliminyum jaluzi perde çeşitleri bulunmaktadır. Jaluzi perdeler yoğun ısı ve ışık alan mekanlarda ısı kontrolü için kullanılırken, aynı zamanda estetik görünümü nedeniyle de tercih edilmektedir. Jaluzi perde montajı da pratik bir şekilde yapılmaktadır.

    Jaluzi Perde Montajı Nasıl Yapılır Video  🔍

     

     

    Ev, iş yeri, ofis için Armoni perde mağazalarında farklı renklerde, ahşap, pvc, aliminyum jaluzi perdeler satışa sunulmaktadır. Mekanizmalı perdeler enerji tasarrufu sağlamakta, bulundukları mekana şık bir hava katmakta, geniş, ferah göstermektedir. Armoni perde teknik ekibi jaluzi perde uygulaması yapılacak alanda ücretsiz keşif ve ölçülendirme çalışması yapmakta, kaliteli malzeme, kumaş ve işçilik ile hazırlamış olduğu perdelerin ücretsiz montajını gerçekleştirmektedir.

    ✅ Jaluzi Perde Montajı Nasıl Yapılır 🛠️ 

    jaluzi perde montajı

    Jaluzi perde montajı tavana, pencere içi pervaza, duvara yapılabilmektedir. Pencere boyutları, tavan yüksekliği, mekan genişliğine göre en şık duruşu sergileyecek şekilde monte edilmektedir. Jaluzi perdeler tüm mekanizmalı perdeler gibi montaj aparatıyla (portray) istenen yere vida kullanılarak monte edilmektedir. Aparatın sabitlendiği yere perde mekanizması kolayca mandallanmaktadır.

    Armoni perde teknik ekibi montaj konusunda titiz çalışmakta, jaluzi perdeleri pencere kanatları açma kollarına değmeyecek şekilde yeterli boşluğu bırakarak montaj işlemini gerçekleştirmektedir. Jaluzi perde montajı yapıldıktan sonra perdeler kullanıma hazır hale gelmektedir. Perde mekanizmasında bulunan ip veya zincir yardımı ile pratik ve hızlı bir şekilde açılıp kapanmaktadır.