Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Jaluzi Perde Nedir Ve Özellikleri Nelerdir?

    Jaluzi Perde Nedir Ve Özellikleri Nelerdir?

    Şık ve modern görünümü bakımından diğer perdelerden ayrılan jaluzi perdeler, son zamanlarda sıkça tercih edilen perdeler arasında yerini almaktadır. Çeşit sıkıntısı yaratmayan jaluzi perdeler, metal, ahşap, alüminyum ve PVC olmak üzere birçok çeşidi ile göz doldurmaktadır.

     

    Evlerde tercih edilebilmesinin yanı sıra ofislerde dekoratif bir görünüm ve kullanımında pratiklik sağlayan jaluzi perde sistemleri, kullanıcıların istekleri doğrultusunda istenilen renk ve ölçülerde üretilmekte ve kolaylıkla montajı yapılmaktadır.

    Jaluzi perdeyi diğer perdelerden ayıran bir diğer özelliği de tül perde ve güneşlik devrimini diğer perdeler gibi geride bırakması ve içerisinde tül yapısı barındırmamasıdır. Ayrıca bu perdeler ile ışık denetimi kolaylıkla yapılarak güneş ışınlarından korunabilmek oldukça basittir. Çünkü bu sistemlerde iki ayrı kontrol mekanizması bulunmasıyla birlikte dışarıdan gelen güneş ışınlarının veya ışığın miktarı ve geliş açısı kolay bir şekilde ayarlanabilmektedir. Buna ek olarak ışık miktarı tamamen engellenebilmektedir.

    Jaluzi Perde Özellikleri

    "Jaluzi perdeler hakkında bilinmesi gereken özelliklerin başında gelen temizlik, bu perdeler için oldukça kolay olmaktadır. Bu tarz perdeleri herhangi bir yıkama yapmadan toz beziniz ile silebilir veya tozlanma fazlalığına göre evinizde bulunan elektrikli süpürgenin düşük ayarıyla şeritler arasındaki tozların temizliğini pratik bir şekilde yapabilirsiniz."

    Jaluzi perdelerde bulunan dikey ve yatay açılma mekanizması özelliği kullanıcıların her ihtiyacına cevap verecek bir yapıdadır. İsteğe göre ayarlanan bu mekanizmalar neredeyse her pencereye ve her alana uyumlu olmaktadır. Ayrıca ahşap, alüminyum ve plastik çeşitleriyle her kullanıcının bütçesine uygun bir şekilde üretimi yapılmakta ve bütün çeşitleriyle de her ortama ayrı bir hava kazandırmaktadır.

    Bantlı bir yapıdan oluşmakta olan bu perdeler tavan veya duvara monte edilebildiği gibi isteğe göre de bant genişlikleri ayarlanabilmekte ve kişiye özel perdeler tasarlanabilmektedir. Bunun yanı sıra uzaktan kumanda özelliği ile kullanıcılarının kolaylığını amaçlamakta olan jaluzi perdelerde yaşam kalitesini artırmak kervanına katılarak bulunduğu her ortamda harikalar yaratabilmektedir. Bu kadar fazla göz dolduran jaluzi bu özellikleriyle birlikte kullanıcı beğenileri gün geçtikçe artmakta ve jaluzi perde modasını bunlarla birlikte başlatmaktadır.

     

    Kaliteli yapısı ile mekânlarınızda güvenle kullanabileceğiniz bu ürünleri, firmamızdan kolaylıkla temin edebilirsiniz. Mekânlarında şıklığı arayan kişilerin tercih ettiği bu ürünler, farklı tasarımları ile mekânlarınızı renklendirmektedir.