Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Jaluzi Perde Teknolojisi

    Jaluzi Perde Teknolojisi

    Jaluzi perde ürünleri, günümüzün, yeni nesil perde ürünleri içerisinde yer almaktadır. Kısa kenarı 3-5 cm, uzun kenarı 1-1,50 metre olan dikdörtgen parçaların, yere paralel olacak şekilde, bir mekanizma içerisine yerleştirilmesi ile oluşmaktadır. Açmak için kenardaki ipi çektiğiniz zaman dikdörtgen parçalar yatay hale gelmektedir. Jaluzi perde ürünlerini kapatmak için, ipi çektiğiniz zaman, dikdörtgen parçalar dikey pozisyona gelmektedir. Bu özelliği ile perde dünyasında, özellikle ofislerde kullanılan bir üründür.

    Çeşitli Olarak Üretilmektedir

    Perde teknolojisinde, yeni bir soluk haline gelen bu perde ürünlerinde, temizlik için, özel temizlik aparatı kullanılmaktadır. Bakır, turkuaz, pembe, kırmızı, bej ve ahşap modelleriyle üretilen bu perdelerde, dekorasyonunuza göre tercih yapabilirsiniz. Pvc malzeme ile üretilen bu ürünler, renk seçenekleri bakımından geniş bir yelpazeye sahiptir. Renk ve desen bakımından, internetten yüzlerce modeli, rahatlıkla teşhis edebilirsiniz. Perde teknolojisinde, zebra perde çeşitlerinde olduğu gibi bu ürünlerde de, kenardaki iple açma ve kapama gerçekleştirilmektedir.

    Avantajları Nelerdir?

    Eski tip, kornişli perdeler, kirlendiği zaman, toplayın makineye atmak zorunda kalıyoruz. Makineden çıktıktan sonra ütülemek zorunda kalıyoruz. Ancak jaluzi perde ürünlerinde, özel temizlik maddesiyle, özel aparatıyla silmek yeterlidir. Bu pratik özellikleri yanında, tek hareketle kolay bir şekilde açılmaktadır. Özel tasarımı sayesinde, dışarıdan fark edilmezsiniz. Perdenin arasından baktığınız zaman, dışarı tamamen görebilirsiniz. Ancak, dışarıdan fark edilmezsiniz. Estetik tasarımlarıyla, renk tercihleriyle, diğer perde ürünleri gibi, istediğiniz tercihi gerçekleştirebilirsiniz. Hafif olması ve kolay monte edilmesi de diğer avantajlarıdır. Korniş montajı ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca, klasik perdelerdeki gibi düğme takma zahmeti ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Ofisinizin mobilya tasarım özellikleri ile uyumlu modelleri sipariş edebilirsiniz.

    Eviniz için etkileyici desenlere sahip modellerde vardır. Düz renk seçenekleri yanında, desen ve resim tasarımlarına sahip olan modeller de büyük ilgi görmektedir. Tamir ve bakım işlemleri için, jaluzi perde üretici firmalarla irtibata geçebilirsiniz. Takım olarak da satın alabilirsiniz. Ofisinizin veya evinizin bütün pencereleri için, en iyi takım özelliğine sahip ayın zamanda estetik olan çeşitleri, tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerin diğer bir özelliği ise, uzun yıllar rahat kullanım özelliklerine sahiptir.