Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Jaluzi Perde Ürünleri

    Jaluzi Perde Ürünleri

    Ahşap Ve Alüminyum Jaluzi Perdeler

    Günümüzde çok sık görmeye başladığımız jaluzi türünde perdeler, her mekana uygun olarak tasarlandığından şık bir ortam sağlanmasında sizlere yardımcı olmaktadır. Bu perdeler, mekanizmalı üretilen perde ürünlerinin en başında gelmektedir. Mekânınıza modern bir hava katan jaluziler, mekan tasarımları için vazgeçilmez ürünlerdendir. Birçok işlevi bulunan ahşap ve alüminyum jaluzi perde ürünlerinde Afrika’da yetişen ayons ağacı kullanılmaktadır. Hayatımıza girdiği ilk yıllarda sadece yazlık mekânlarda kullanılan jaluziler, günümüzde birçok mekanda rahatlıkla tercih edilmektedir. Ayrıca tamamen alüminyum malzemeden üretilen jaluziler, pratik yapısı ve farklı renk tasarımlar ile estetik bir görünüm sağlamaktadır.

    Bununla birlikte, bir bez yardımı veya toz alıcı ile kolaylıkla silinen bu perdeler, bu özelliği ile kullanıcılara kullanım kolaylığı yaratmaktadır. Genellikle ofislerde kullanılan ve dekoratif bir görünüm sağlayan jaluzi perde ürünleri, istenilen ölçüde ve renkte üretilip sizlere sunulmaktadır. İstenilen yere kolayca montajı yapılan bu ürünler, en iyi fiyat garantisi ile sizlere sunulmaktadır. Merdiven gibi dokunmuş ip sistemlerine dilerek üretilen alüminyum şeritler, gizli mekanizması ve plastik çubuk kontrol mekanizması ile kolay bir kontrol imkânı vermektedir. Dikey ve yatay olarak açılıp kapanabilen jaluziler, farklı şekillerde ve farklı tasarımlarla kullanıcılara sunulmaktadır.

    Kaliteli Jaluzi Perde Sistemleri

    Tavana ve duvara kolaylıkla monte edilen jaluziler, her ölçüde üretilebilmektedir. Her türlü perde markasını sizlerle buluşturan firmamız, jaluzi perde modelleri ile de sizlere en uygun fiyatla hizmet vermektedir. Ayrıca bu perdeler için temizleme ve onarım hizmeti sunarak sizlere satış sonrası da destek olmaktayız. Bu tür perdeyi diğer perdelerden farklı kılan ışık denetimleri ile güvenle kullanabileceğiniz bu ürünlerde, güneş ışığını ya tam şekilde engelleyebilir ya da yarı şekilde gizleyebilirsiniz.

    Alüminyum perde ürünleri; ışıktan istenildiği kadar yararlanma olanağı vererek, ortamlarınız için kaliteli ve şık bir görünüm sağlamaktadır. Ahşap perdeler ise çubuklu kontrol mekanizması olan ahşap jaluzi türünde perdeye göre oldukça işlevsel olup, perdenin kontrolü tamamen bir ip yardımı ile yapılmaktadır. Pencere yapısı ve kullanılacak alanın genişliği göz önüne alınarak üretilen jaluziler, kaliteli ve şık yapısı ile çoğu kişi tarafından tercih edilmektedir.