Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Acıbadem Akasya Evleri Stor Perde Uygulaması

                                             Stor Perde Kadıköy

    İstanbul İli Kadıköy ilçesi Acıbadem semtinde bulunan Akasya Evleri bir çok etabında firmamız stor perde uygulaması yapmıştır. Stor perdeler düz model güneşlik niyetine ya da çalışma alanı ve ofislerde kullanılır. Ayrıca düz storlar fiyatı daha uygun olan perdelerdir. Bu perdelerin özelliklerine değindiğimiz zaman kolay kolay leke tutmayan perdelerdir diyebiliriz. Kullanım ömrü ise 5-10 yıldır. Bu her çeşit ve modeldeki stor perdeler için geçerlidir. Kişiye göre kullanım farklılık arz edebilir. Şöyle bir durum var ki eviniz çok toz almıyor ve rutubetsiz se kullanım süresi maximuma çıkar.

    Bu perdelerde kullanılan kumaş sayısı oldukça fazladır. Bunlar; polyester, keten, pamuk veya şantuktur. Stor perde içerisinde bulunan apre sayesinde perdeniz kolay kolay toz almaz ve kirlenmezler. Stor perdelerin temizliği oldukça kolay olup hafta 1 defa olmaz üzere nemli bir bez ile silmeniz perdenizi oldukça temiz gösterecektir. Bu şekilde uygulamanızda perdenizin hasar görmemesinden dolayı ömrünü uzatır. Eğer bu şekilde ki temizlik içinizi rahatlatmayacaksa, perdeyi yerinden söküp yalnız bu esnada dikkat etmeniz gerekir ki perdeniz kırışmasın. Düz bir yere serip ılık su, fırça ve deterjan yardımı ile perdenin her iki tarafı fazla bastırmadan fırçalayıp temizleyebilirsiniz. Kadıköy semtinde bulunan kuru temizleme firmalarında da stor perde modellerini ve çeşitlerini temizletebilirsiniz.

    Kadıköy ilçesinin hemen hemen her semtine ve her yeni konut projesinde bizden bir stor perde ve diğer modelleri alan insanlar bulmanız mümkündür. Her keseye uygun ve tüm dekorasyon stillerine uyum sağlayacak kumaş ve modellerimiz mevcuttur. Sizlerde tüm perde modelleri ile ilgili bilgi almak ve fiyat bilgisi almak isterseniz lütfen mağazamızı ziyaret ediniz. Fakat eğer vaktiniz yok ise bize mail yolu ile ulaşabilirsiniz.