Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Caddebostan Mahallesi Perde Hizmeti

    Caddebostan mahallesi ev ve ofisleri için perde seçimi yapmak isteyen kişilerin zengin ürün yelpazesinden istediği çeşitteki perde temini edebileceği konumlar arasındadır. Ortama bağlı olarak istenilen perde çeşidi seçilerek, kolay şekilde perdeyi satın alarak ev ve ofiste  kullanmak mümkün hale gelmiştir.

    Caddebostan Tül Perde

    Caddebostan tül perde istenilen her ortamda kullanılabilen perde türlerindendir. İnce bir yapıda olması ve polyester ve pamuk gibi materyallerden dokunması ile elde edilen tül perdeler, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek halde bulunmaktadır.

    Düz perde, dantelli perde gibi isimleri ile de bilinen tül perdeler, dokuma türlerine göre farklı isimler de alabilir. Evin ya da ofisin gizliliğini korurken dekorasyon anlamında da etkin bir izlenim sunan tül perde, türüne göre yıkama teknikleri açısından da değişiklik gösterebilir.

    kadıköy caddebostan perde hizmeti

    Caddebostan Stor Perde

    Caddebostan stor perde, yukarı ve aşağı düzlemler boyunca hareket ettirilerek kullanılan perde çeşitlerindendir. Özel bir kumaş kullanılarak üretilen stor perde, mekanizmasının verdiği hareket ile sarılmış olduğu boru üstünde ilerleyebilmektedir.

    Fon perdelerinden ayrılan yönleri arasında stor perdeler için kullanılan kumaş çeşidinden bahsedilebilir. Ham kumaşa apre uygulaması yapılarak ilgili boruya sarılan stor perdeler, çay, kahve gibi sıvıların dökülmediği sürece kirlenme ihtimali bulunmayan perdelerdir.

    Caddebostan Zebra Perde

     

    Caddebostan zebra perde, görünüşü bakımından zebranın derisi ile benzerlik göstermesinden ötürü bu tarz bir isimlendirme almaktadır. Zebra perdeler birden fazla işlevi ile kullanıcılarının ilgisini çekmektedir. İstenildiği takdirde güneşli günlerde güneşlik olarak kullanılabildiği gibi, dışardan bakıldığı zaman içeriyi göstermemesi için tül perde görevi de görebilmektedir.

    Modern görünümü ile çağdaş bir çizgi yakalamak isteyen kişilerin mekanlarında sıklıkla kullandığı görülmektedir. Zebra perdenin çalışma prensibi stor perde ile birebir aynıdır. Zincir kumanda ile yukarı ve aşağı doğru hareket ettirilerek seviyesi ayarlanabilir.

    Caddebostan Jaluzi Perde

     

    Caddebostan jaluzi perdeler mekanizmalı perde çeşitleri arasında popüler hale gelmiş perdeler arasında sayılabilir.  Özellikle ofis tasarımları için kullanılan jaluzi perde sistemleri, her ofise uyumlu renk ve desenleri ile ön plana çıkmaktadır. 

    Işık kontrolü için ideal çözümler sunması ile tanınan jaluzi perdeler, dışarıdan gelen ışığın açısını ve ne kadar ışık gelmesi isteniyor ise bunu kontrol edebilme imkanı ile tanınır.  Tavan veya duvara montaj işlemi gerçekleştirilerek kullanılabildiği gibi, kullanılacak cam ölçülerinde özel olarak monte de edilebilir.

    Caddebostan Dikey Perde

     

    Caddebostan dikey perde montajı ve kullanım avantajları ile kullanıcıya vermiş olduğu kolaylıktan dolayı sıklıkla seçilen perdelerdendir. Gerek ölçülendir, gerek montajı ile kullanım kolaylığı sağlayan perde türlerinden olan dikey perde, kullanım çeşitliliği ve işlevselliği ile ofis ortamlarının vazgeçilmez perde çeşitleri arasındaki yerini almaktadır.

    Düz renklerinin üstüne kurumla logo işlenebilmesi ile bilinen dikey perde, ortadan açılma, sağa veya sola toplanma, terse toplanma gibi özellikleri bulundurmaktadır. Dikey perdenin eğimli mekanlarda da istenen verimi sunabilmesi de özellikleri arasında bulunmaktadır.