Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Erenköy Mahallesi Perde Hizmetleri

    Erenköy mahallesi, ev dekorasyonunda şıklığı ve zarifliği ön planda tutan herkesin ilgi odağına gelmiş durumdadır. Son dönemlerde perde modasının geniş ürün çeşitliliğine yayılmasıyla birlikte modern ve klasik perde modelleri arasında tercih yapmak zor olsa da ev dekorasyonu ile bütünlük ve uyum sağlamak adına tüm parçalar göz önünde bulundurulduğunda isabetli ve şık tercihler yapmak zor olmuyor.

     

    Erenköy Jaluzi Perde

     

    Erenköy jaluzi perde, kullanım kolaylığı ve pratik temizleme yöntemleriyle ev hanımlarının ve çalışan iş kadınların ilk perde tercihleri arasında yerini alırken şık ve zarif görüntüsüyle de kendisine hayran bırakıyor. Modern ev ve ofis dekorasyonlarında son moda perde modeli haline gelen jaluzi perde, günümüzde artık perde temizliğine harcanan zaman ve enerjiyi de en aza indirgemektedir.

     

    Etkili ve verimli kullanışlılığıyla birlikte uzun süreli kullanım ömrü sunan jaluzi perde, günümüzde tasarlanan halı ve mobilya tasarımlarına uygun olarak üretilmektedir. Öncelerde ofis mekanlarının dekorasyonun kullanılan jaluzi perdeler, bu tasarım özellikleri sayesinde son dönemlerde ev dekorasyonlarında da şık bir uyum içerisinde en çok tercih edilenler arasında olmaktadır.

     

    Erenköy Stor Perde

     

    Erenköy stor perde, alüminyum boru vasıtasıyla farklı çalışma mekanizmasına sahip olan ve ip yardımıyla aşağı yukarı hareket ettirilen perde modeli olmakla birlikte artık klasik perdelerin yerini almış hem kullanım hem de dekoratif görüntüsü açısından cezp eden perde modelleri kategorisindedir.

     

    Şıklık ve zarafetin yanı sıra aynı zamanda kullanışlı perde modellerine yönelen kadınların tercihi olan stor perde modelleri, günümüzde geniş ürün çeşitliliğine yayılırken farklı model, desen ve renklerde üretilen ve her ev dekorasyonuna uyum sağlayabilecek modern perde modelleridir. Güneş geçirimliliği konusunda adeta profesyonel olan stor perde modelleri, korniş üzerine monte edilebildiği gibi duvara ya da tavana da monte edilebilmektedir.

     

    Erenköy Zebra Perde

     

    Erenköy zebra perde, adeta zebra görünümünü sunan ve adını da görüntüsü itibariyle alan perde modeli olmakla birlikte mekanlarda hem perde hem de tül görevi görebilmektedir. İki renk kombinasyonuyla üretilen zebra perde modelleri, ofislerde modern esintiler estirirken evlerde de şıklığı gözler önüne sermektedir.

     

    Şık görüntünün yanı sıra leke ve kir tutmayan özel kumaşı olan zebra perde, bu özelliği sayesinde kadınların en fazla mutfaklarda tercih ettiği modeldir. Ancak evlerin her odasında ya da ofis ortamlarında zebra perde modelleriyle kusursuz dekorasyonu ve zarafeti yakalamak mümkündür.

    erenköy perdeciler

     

    Erenköy Dikey Perde

     

    Erenköy dikey perde, farklı formu ve eşsiz tasarım dokunuşlarıyla perde dünyasına yeni bir hareket kazandıran model olmaktadır. Dik bantlar sayesinde üretilen bu modeller, uzun camlarda şıklık yaratırken kısa camlarda estetik açıdan pek de hoş durmayan modellerdir.

     

    İlk üretim zamanlarında okul ve hastane gibi alanlarda sıklıkla kullanılmaya başlanan dikey perde, son dönemlerde modern dekorasyonlara sahip evlerde de tercih olmaya başlamıştır. Alüminyum ray sistemleri üzerinde çalışan dikey perde modelleri; elle kontrol edilemezken kumanda, motor gibi otomasyon sistemleri ile hareket ettirilen teknoloji harikası perdelerdir.

     

    Erenköy Tül Perde

     

    Erenköy tül perde ev ortamlarında tül perde modellerini sadece mahremiyeti ve özel hayatı koruyan araçlar olmaktan çıkartıp aynı zamanda şeffaflığı ve özel işlemeli tasarımlarıyla önemli dekorasyon aksesuarları haline getirmiştir.

     

    Uygun makine programlarında kolay ve hızlı yıkanarak temizlenebilen tül perde modelleri, evlerinde klasik tasarım esintilerini seven kadınların vazgeçilmez tercihleri arasında yerini ilk sırada almaktadır.