Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi Perde Hizmetleri

     

    Fenerbahçe mahallesi, modern ve klasik perde modelleriyle ev ve ofis dekorasyonlarına yeni soluk kazandırarak geniş ürün yelpazesi ve her ortama uyan perde modelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Geçmişten günümüze kadar her dönemde özel hayatı ve mahremiyeti korumak adına işlevsel sorumluluk yüklenen perde modelleri, günümüzde bu işlevinin yanı sıra aynı zamanda dekoratif aksesuarlar olarak karşımıza çıkıyor.

     

    Fenerbahçe Tül Perde

     

    Fenerbahçe tül perde modelleri, her dönemde büyük ilgi görürken günümüzde de klasik perde modasını üst seviyelere taşıyan, evlerin havasını ufak dokunuşlarla kusursuz hale bürüyen modellerdir. Şeffaf ve berrak görüntüsüyle asaleti anımsatan tül perde modelleri, hemen hemen her evin dekorasyona, mobilya ve halılarına uyum sağlayabilecek yetkinlikte oluyor.

     

    Birçok perde modeline göre uygun programlarla makinede hızlı yıkanabilen ve ütü istemeyen tül perde modelleri; pileli, düz, dantelli ya da işlemeli olarak farklı formlarda kadınların ilgisini çeken modeller olmaktadır.

     

    Fenerbahçe Dikey Perde

     

    Fenerbahçe dikey perde özel hareket sistemiyle üretilen böylelikle perde dünyasında teknolojinin göstergesi olan şık ve zarif perde modelidir. Alüminyum raylar üzerinde 180 derecelik açıyla hareket edebilen dikey perdeler; aşırı sıcak ve aşırı soğuk havalarla birlikte güneş ışınlarına karşı dayanıklı kumaşa ve mekanizmaya sahiptir.

     

    İpe bağlı mekanizması sayesinde güneş ışınlarını istenilen açıda çevirme imkanı sunan dikey perde, uzun camlarda genişliği ne kadar büyük olursa olsun özel ölçülerde kusursuz tasarımlar ve malzemelerle üretilmektedir.

    fenerbahçe perdeci

     

    Fenerbahçe Stor Perde

     

    Fenerbahçe stor perde, son dönem perde modelleri arasında en çok tercih edilen modern perde modellerinin başını stor perede çekiyor. Evinde şık atmosferin yanı sıra kolay kullanım ve pratik temizlik arayan kadınların öne çıkan seçeneklerinden birisi olan stor perde; leke ve kir tutmayan, apreli ve kolalı özel kumaştan üretilmektedir.

     

    Farklı kumaş ve model seçenekleriyle sunulan stor perdeler, güneş ışınlarına karşı tam koruma sağlarken aynı zamanda güneş ışınlarına karşı dayanıklı yapıya sahip olduğundan uzun soluklu kullanılabilecek modern perdelerdir.

     

    Fenerbahçe Zebra Perde

     

    Fenerbahçe zebra perde, tıpkı stor perdelerin işleyiş mekanizmasında üretilen ancak iki farklı renkle kombine edilerek çizgili formuyla zebra görüntüsü vererek perdede alışılmışın dışında tasarım imkanı sunuyor. Tül ve fon perde gibi klasik modellerin yerine geçen zebra perdeler, perde modasının popülaritesi yüksek modellerinin başında gelmektedir.

     

    Hemen hemen her ortama farklı renk ve modelleriyle uyum sağlayan zebra perdeler, mutfak gibi alanlarda düz renklerle diğer kullanım alanlarındaysa desenli farklı tasarımlarıyla gösterişli ve sade estetik görüntüyü ön plana çıkartıyor.

     

    fenerbahçe perdecileri

     

    Fenerbahçe Jaluzi Perde

     

    Fenerbahçe jaluzi perde şık tasarımının yanı sıra geniş model portföyüyle modern perde modelleri arasında gösterilebilecek şık modellerdir. Sıra dışı tasarımının yanında renk çeşitlerinin oldukça fazla olması jaluzi perde modellerinin hem ev hem de ofis tasarımlarından rahatlıkla kullanılmasına imkan sunmaktadır.

     

    PVC kaplama ve ahşap kaplama olmak üzere iki farklı formda üretilen jaluzi perdeler, mekanın ambiyansına ve dekorasyonuna göre farklı tercih imkanları sunmaktadır.