Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Feneryolu Mahallesi Perde Hizmeti

    Feneryolu mahallesi, perde modasında çığır aşmış ve modern perde modellerini ev dekorasyonlarına uyumlu hale getirerek sunmaktadır. Evlerin vazgeçilmez ihtiyaçlarının başında gelen perde modellerinin son dönemlerde üretim çeşitliliğine sahip olarak geniş bir model seçeneğine sahip olması seçeneklerin devasa ölçüde artmasına da ortam hazırlamıştır.

     

    Feneryolu Tül Perde

     

    Feneryolu tül perde modelleri beklentileri karşılayan, estetik açıdan kusursuz özelliklere sahip olan modellerdir. Klasik görüntüsünün yanı sıra modası geçmeyen, temizliği kolay olan ve berrak görüntü sergileyen tül perde modelleri, fon perdelerle kusursuzluğu ve zarafeti gözler önüne sermektedir.

     

    Ev ortamının gizliliğini korumanın yanı sıra aynı zamanda evin aydınlık ve ferah olmasını sağlayan tül perde modelleri, çamaşır makinesinde uygun programlarda yıkanıp ütü istemeden direk asılabilen kullanışlı modellerdir.

     

    Feneryolu Stor Perde

     

    Feneryolu stor perde modelleri, son dönem perde modasına canlılık ve modern çizgiler kazandırmıştır. Perde modelleri konusunda son zamanlarda popülaritesi son derece yükselen stor perde modelleri, kullanışlı olmasının yanı sıra kullanım avantajlarıyla da kadınların en tercih edilen perde modelleri arasında yerini almaktadır.

     

    Stor perde, kalın ve apreli kumaştan üretilmektedir. Dolayısıyla da leke ve kir tutmayan stor perde, kadınlar tarafından en fazla mutfaklarda tercih edilirken evlerin diğer odalarında da dekoratif perdeler olarak tercih edilebilmektedir.

     

    Feneryolu Zebra Perde

     

    Feneryolu zebra perde modellerinin son dönemlerde revaçta olması perde modasında yeni bir modern akımın da başlangıcı olmuştur. Adeta zebra görüntüsü sergileyen zebra perde, farklı renk kombinasyonları ve uyumluluğu sayesinde mekanda zarafet esintilerini hakim kılan modeller başında gelmektedir.

     

    Alüminyum boru sistemi üzerine üretilen zebra perde, stor perde mantığında olduğu gibi ip sistemiyle aşağı yukarı çekilerek hareket ettirilmektedir. Hem perde hem tül işlevi gören zebra perde, hem işlevselliği hem de tasarımıyla ev dekorasyonunda isabetli tercihler arasındadır.

     

    feneryolu perdecileri

     

    Feneryolu Dikey Perde

     

    Feneryolu dikey perde modelleriyle oldukça fazla ürün çeşitliliğine sahiptir. Otomatik kontrol sistemiyle üretilen dikey perde modelleri, bantların ray sistemi üzerinde hareket etmesine yönelik tasarlanmıştır. Kumanda ve motor gibi kontrol sistemleriyle hareket ettirilmesi perde dünyasında teknolojinin yakından kullanılmasına olanak sağlamaktadır.

     

    Dikey perdeler, üretiminde kullanılan kumaş yapısı doğrultusunda yoğun güneş ışınlarına karşı dayanıklı olması itibariyle uzun süreli kullanım ömrü sunmaktadır. Pratik temizlik imkanı sunan dikey perde, ılık suyla kolay ve pratik şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

     

    Feneryolu Jaluzi Perde

     

    Feneryolu jaluzi perde ürünleri son dönemlerde modern ve şık tasarımlarıyla ev dekorasyonlarını şenlendiren ve bambaşka bir atmosfere bürüyen modeller arasında ilk sırasını almaktadır.

     

    Özel kaplama yöntemleriyle üretilen jaluzi perdelerde iç kumaş dokusu kaplamalar ile korunmaktadır. İki renk kullanılarak, son dönem mobilya ve halı tasarımları göz önünde bulundurularak üretilen jaluzi perdeler, modern dekorasyonların tek adresi olmaya adaydır.