Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Perdeci

    Hasanpaşa mahallesi gerek ofis dekorasyonu gerekse ev dekorasyonu için en modern ve şık perde çeşitlerinin yer aldığı adreslerin başında gelmektedir. Geniş ürün yelpazesi kapsamında ev ya da ofis mekanının dekorasyonu için en uygun ve en uyumlu perde modellerinin tercihi mümkün olmaktadır.

     

    Hasanpaşa Tül Perde

     

    Hasanpaşa tül perde başta ev ortamları olmak üzere tüm mekanlarda tercih edebilecek kaliteli, şık ve zarif modellerin başında gelmektedir. İnce yapılı tül perde modelleri, pamuk ve polyester gibi sağlıklı ve uzun ömürlü malzemelerle itinalı işçilikle üretilmekle birlikte boncuk, dantel ve işleme gibi detaylarla taçlandırılmaktadır.

     

    Tül perde modelleri kullanılan yöntem ve malzemeler doğrultusunda farklı isimlerle adlandırılmaktadır. Bununla birlikte tül perde modelleri mekanların mahremiyetini koruma altına alırken mekana şıklık ve zarafet havası katmaktadır.

     

    Hasanpaşa Stor Perde

     

    Hasanpaşa stor perde aşağı yukarı hareket sistemi doğrultusunda alüminyum boru sistemi üzerinde üretilmiş ve iple kontrol sağlanan sert formlu perde modellerdir. Sert kumaşı sayesinde uzun ömürlü ve kullanışlı olan stor perdeler, aynı zamanda yoğun güneş ışınlarının ortama girmesini engelleyerek konforlu mekan imkanı da sunmaktadır.

     

    Şık ve modern görüntü sergilemekle birlikte son derece kullanışlı ve etkili kullanım imkanı sunan stor perdeler; kullanımı kolay, temizliği pratik modern perdelerdir.

     

    hasanpaşa mahallesi zebra perde

     

    Hasanpaşa Zebra Perde

     

    Hasanpaşa zebra perde, zebrayı andıran görüntüsüyle perde severlerin dikkatlerini üzerine toplamaktadır. Sıra dışı görüntüsünün yanı sıra mekanı şık ve kusursuz tasarım haline getirirken modern dekorasyon çalışmalarında da önemli rol oynamaktadır.

     

    Zebra perdeler, düz renklerde üretildiği gibi farklı desen ve modellerde de üretilen dolayısıyla da geniş ürün çeşitliliğine sahip olmaktadır. Leke tutmayan kumaş özelliği sayesinde başta mutfak olmak üzere evini tüm odalarında ve ofis ortamlarında pratik kullanımı doğrultusunda tercih edilen modeller arasındadır.

     

    Hasanpaşa Jaluzi Perde

     

    Hasanpaşa jaluzi perde, mekanizma üzerine üretilmiş sistemli perdeler arasında son derece popüler ve cazip model olmaktadır. Ofis dekorasyonlarının yanı sıra son dönemlerde ev dekorasyonlarının da baş rolünü üstlenen jaluzi perde modelleri, her ortama kolaylıkla uyum sağlayan desen ve renkleriyle ofis sahiplerinin ve kadınların ilgi odağı olmaktadır.

     

    Perde modelleri arasında kolay ve etkili kullanımının yanında güneş ışınlarının ve gün ışığının kontrol imkanı sunması jaluzi perde modellerinin kullanım alanı da geniş alana yaymaktadır. Teknolojik mekanizması sayesinde jaluzi perdelerin güneş ışığının yönünü değiştirmek olanaklı kılınmıştır.

     

    hasanpaşa jaluzi perdeci

     

    Hasanpaşa Dikey Perde

     

    Hasanpaşa dikey perde yönünden son derece teknolojik ve ürün yelpazesini genişletmiş konum olması dolayısıyla oldukça farklı desen ve renklerde jaluzi perde modellerini bünyesinde barındırmaktadır.

     

    Uzun camlarda kusursuz bir estetik görüntüye ortam hazırlayan dikey perdeler, cam ölçülerinin devasa büyüklükte olmasına karşın dahi özel ölçülerle üretilerek tasarlanan modellerdir. Dikey formlarıyla ofis ortamlarında ve ev ortamlarında zarafeti eksiksiz bir şekilde mekana yansıtmaktadır.