Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Koşuyolu Mahallesi Perdeci

    Koşuyolu mahallesi, perde modasının nabzının attığı ve son model hem klasik hem de modern tasarım örneklerinin geniş bir yelpazede perde severlerle buluşturulduğu noktadır. Klasik tül perdelere ek olarak stor perde, zebra perde, jaluzi perde ve dikey perde gibi modern tasarımlar sayesinde ev ve iş yeri dekorasyonları kusursuz şıklıkla buluşturmaktadır.

     

    Koşuyolu Tül Perde

     

    Koşuyolu tül perde modelleri klasik perde modelleri arasında en fazla bilinen ve özellikle eski dönemlerde en fazla kullanılan modelleri başında gelmektedir. Pamuk ve polyester gibi malzemelerin dokuma yöntemiyle üretildiği tül perde modelleri; dantelli, işlemeli ve boncuklu gibi özellikleriyle farklı isimler almaktadır.

     

    Yıkaması kolay, kullanımı pratik olan tül perde modellerinin üretiminde ipek ve organza kumaş maddelerinin de kullanmasıyla modeller oldukça zengin hale getirilmektedir.

    koşuyolu perdecileri

     

    Koşuyolu Stor Perde

     

    Koşuyolu stor perde modelleri alüminyum boru sistemi üzerine ipli hareket mekanizmasıyla üretilerek perdenin aşağı yukarı hareket edilmesi ve üst boruda perdelerin toplanması sağlanmıştır. Klasik tül perde modelleriyle kıyaslandığında sert ve formlu kumaş yapı özelliğiyle ayrılan ve alışılagelmiş perde modellerinin dışına çıkan modeldir.

     

    Kumaş özelliği ve yapısı doğrultusunda kir tutmayan ve toz barındırmayan stor perdeler, güneş ışığını tamamen kesen dolayısıyla da sunduğu şıklığın yanı sıra kolay kullanımıyla da perde modelleri arasında vazgeçilmez konuma sahiptir.

     

    Koşuyolu Zebra Perde

     

    Koşuyolu zebra perde, zebra görünümüyle birlikte şeritler halindeki kumaşları ile birden fazla işlevleri üstlenmektedir. Hem tül görevi gören hem de güneş ışığını keserek mekanın mahremiyetini perde gibi muhafaza eden zebra perde modelleri düz ve desenli modelleriyle geniş kapsamlı perde modellerinin başında gelmektedir.

     

    Ev ve ofis mekanlarının her köşesinde tercih edilebilecek zebra perdeler, uyumlu ve kusursuz tasarımıyla her mekanın tasarımını üst düzey konuma taşıyacak dekoratif ve işlevsel modellerdir.

     

    Koşuyolu Dikey Perde

     

    Koşuyolu dikey perde konusunda kendisini aşmış ve zengin çeşit seçenekleriyle her zevke ve tasarıma hitap eden konum haline gelmiştir. Dikey bantlar şeklinde, alüminyum ray sistemi üzerine kurulan dikey perdeler, güneş ışınlarını kontrol edebilme kolaylığını sağlarken elle hareket ettirmek yerine uzaktan kontrol sistemleriyle çalışarak kullanıcılara enerjiden tasarruf da sağlamaktadır.

     

    Verimli kullanım avantajlarının yanı sıra uzun camların bulunduğu ofis ve ev ortamlarında sıra dışı tasarımlara imza atan dikey perde modelleri, istenilen renk ve modellerde bulunabilirken istenilen her ölçüde rahatlıkla özel olarak üretilmektedir.

    koşuyolu ofis perde modelleri

     

    Koşuyolu Jaluzi Perde

     

    Koşuyolu jaluzi perde modelleri, kusursuz tasarımı sayesinde her ortamda kullanılabilirliği ve tasarıma kattığı uyumuyla en ideal modeller başında yerini almaktadır. Modern tasarım çalışmalarında son nokta olan jaluzi perde modelleri, PVC ve alüminyum kaplama ile kumaşın kaplanarak iki renk uyumu doğrultusunda üretmektedir.

     

    Her renk ve modelde üretilebilen, dolayısıyla da mobilya ve halı tasarımlarına kolaylıkla uyum sağlayan jaluzi perde modelleri, sadece nemli bir bezle temizlik imkanı sunarak özellikle çalışan kadınları ve ofis sahiplerini kendisine hayran bırakmaktadır.