Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Kozyatağı Mahallesi Perde Tasarımları

    Kozyatağı mahallesi, son dönem perde modasının nabzını tutan, en şık, en zarif ve her dekorasyona en fazla uyum sağlayacak perde modelleriyle öne çıkan konumların başında gelmektedir. Ev ve ofis dekorasyonlarının ana damarı olan perde modelleri Kozyatağı mahallesinde bulmak son derece kolay olmaktadır.

     

     

    Kozyatağı Tül Perde

     

    Kozyatağı tül perde modelleri ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçaları olurken geçmişten günümüze kadar farklı model ve tasarımlarda kullanıcılarına sunulmuştur. Günümüzdeyse klasik perde modasının temsilcisi haline gelen tül perde modelleri, şeffaf görüntüsüyle mekanları dekore etmeye işlevsel yönüyle birlikte devam etmektedir.

     

    Pamuk, polyester ya da ipek gibi kumaşlardan dokunarak üretilen tül perdeler, çamaşır makinesinde kolay ve hızlı yıkanma ve ütü istememe özelliğiyle her dönemde kadınların ilk tercihlerinden birisi olmaktadır.

    kozyatağı tül perde

    Kozyatağı Stor Perde

     

    Kozyatağı stor perde modelleri, çok yönlü işlevselliğinin yanı sıra aynı zamanda farklı tasarım dokunuşlarıyla da oldukça tarz perde modelleri arasındadır. Alüminyum boru üzerinde aşağı yukarı hareket sistemiyle çalışan stor perde modelleri, tamamen toplandığında yukarıdaki boruya sarılmaktadır.

     

    Tavana, duvara ya da kornişe monte edilen stor perdeler, kir tutmayan kumaşları ve güneş ışığına karşı etkili koruması sayesinde her ortamda uzun ömürlü ve etkili bir şekilde kullanılabilmektedir.

     

    Kozyatağı Zebra Perde

     

    Kozyatağı zebra perde modelleri, son dönemlerin görüntüsü itibariyle en fazla dikkat çeken ve aynı zamanda hem ofis hem de ev dekorasyonlarında işlevleriyle birlikte dekoratif olma özelliğiyle de popüler modeller haline gelmiştir.

     

    Zebra görüntüne benzediğinden dolayı zebra ismini alan modeller, iki yönlü kumaş baskısıyla hem tül hem perde görevi görürken güneş ışınlarını tamamen kesen ve zikzak kumaş hareketleriyle tek parçada birçok işlev gören modellerden birisidir.

     

    Kozyatağı Dikey Perde

     

    Kozyatağı dikey perde modelleri konusunda zengin ürün çeşitliliğiyle donatılmış konumdur. Estetik açıdan kısa camlardan ziyade uzun camlarda kullanılması tavsiye edilen dikey perdeler, uzun şerit bantlardan üretilmiş, farklı renk ve desen ağına sahip modellerdir. Hareket otomasyon sistemleriyle kontrol edilen dikey perdeler, son dönemlerde evlerin ve ofislerin en temel dekoratif parçaları haline gelmiştir.

     

    Ilık su yardımıyla hızlı ve kolay şekilde temizlenebilen dikey perdeler, ofis perdesi olarak bilinse de uzun camları olan ev dekorasyonlarında da şık görüntüye ortam hazırlamaktadır.

     

    kozyatağı perde

    Kozyatağı Jaluzi Perde

     

    Kozyatağı jaluzi perde, şık perde tasarımını üzerinde taşıyan ve hem ev hem ofis dekorasyonlarında ferah bir hava katan popüler perde modelleri arasındadır. Temizliğinin son derece kolay olması ve uzun süre temizlik ihtiyacı duymaması gibi nedenlerden dolayı ofis sahipleriyle birlikte çalışan kadınların da perde modelleri arasında tercih ettiği ilk popüler modellerdir.

     

    Sıcaklık, nem ve sıvı gibi olumsuz koşullara karşı son derece dayanıklı olan jaluzi perde modelleri, oldukça çeşitli modellerde üretilmektedir. Dolayısıyla da her dekorasyona uyumlu jaluzi perde tercihi yapmak, uzun ömürlü perde kullanımı için ideal tercihtir.