Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Merdivenköy Mahallesi Perdeciler

    Merdivenköy mahallesi, ev ve ofislerin hem gizliliğini korumak hem de tasarımını tamamlamak adına tüm perde modellerinin kaliteli işçilik doğrultusunda bulunabileceği mekanlardan birisidir. Perdeler, her dönem evler için vazgeçilmez unsurlar olsa da son dönemlerde tasarımın gelişmesiyle birlikte işlevselliğinin yanı sıra görsel olarak da anlam kazanmıştır. Dolayısıyla da geniş ürün seçenekleri içinden tasarıma uygun modeller bulmak son derece mümkündür.

     

    Merdivenköy Tül Perde

     

    Merdivenköy tül perde modelleri, gelmiş geçmiş en klasik ve buna rağmen en vazgeçilmeyen perde tasarımlarının başını çekmektedir. Tül perde ve zaman zaman fon perdelerle de kombine edilen modeller, kolay ve pratik kullanımıyla ev tekstilinde kadınların her dönem vazgeçilmezi olmaya devam etmektedir.

     

    Klasik tasarımlar olmasına rağmen her geçen gün çeşitli modellerle kullanıcıların karşısına çıkan tül perdelerde ipek, polyester ve pamuk gibi kumaş türlerinin kullanılması hem model çeşitliliğini hem de kullanım ömrünü daha da arttırmaktadır.

    merdivenköy jaluzi perde

     

    Merdivenköy Stor Perde

     

    Merdivenköy stor perde, evlerde şık ve aynı zamanda modern hava estirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yerini almaktadır. Alüminyum boru mekanizmasına kurulan stor perde; korniş, tavan ve duvara kolay ve hızlı bir şekilde monte edilebilmektedir. Cam ölçülerine göre özel olarak dikilen stor perdeler, toplandıklarında yukarıdaki boruya rulo şeklinde ip mekanizması sayesinde sarılmaktadır.

     

    Ham kumaş üzerine apre işlemi uygulanarak üretilen stor perdeler, kumaş özelliği sayesinde deforme olmadan sarılabilirken aynı zamanda kir tutmamakla birlikte pratik temizleme imkanı da sunarak işlevselliğine bir de kullanılabilirliğini katmaktadır.

     

    Merdivenköy Zebra Perde

     

    Merdivenköy zebra perde, son dönemlerde mekanların modern dekorasyon çalışmalarında önemli detay olarak ön plana çıkan modellerin başında gelmektedir.  Tül ve fon perde gibi klasik perde modasının dışına çıkarak modern dokunuşlar arayan kullanıcılar, zebra görüntüsünü andıran zebra stor perdelerle modern şıklığı mekana yansıtabilmektedirler.

     

    Adını çizgili görünümünden alan zebra perdeler, kir tutmayan kumaşlardan üretilmiş özel apre uygulanmış kumaşlardır. Mekanı ferah ve geniş gösteren bu modeller, temizlik derdini ortadan kaldırırken çok yönlü işlevselliğiyle de ilgi çekici olmaktadır.

     

    Merdivenköy Dikey Perde

     

    Merdivenköy dikey perde; alüminyum, PVC kaplamaların kumaşa sabitlenmesiyle üretilen tasarım harikası perde modelleridir. Ofis perdesi olarak bilinen, hastane, okul ve iş yeri gibi alanlarda yaygın bir şekilde kullanılan dikey perdeler, son dönemlerde uzun camları olan evlerin dekorasyon ayrıntılarında da tercih edilmeye başlanmıştır.

     

    Dikey perdeler, diğer perde modellerinden farklı olarak elle değil otomasyon sistemleriyle açılıp kapanan perde modelleridir. Temizlik derdi olmayan dikey perdeler, altı ayda bir nemli bezle silinerek kolay bir şekilde temizlenebilmektedir.

    merdivenköy dikey perde

     

    Merdivenköy Jaluzi Perde

     

    Merdivenköy jaluzi perde; şık görüntüsü, eşsiz tasarımı ve yüksek düzeyde kullanışlılığıyla son dönemlerin en popüler ve ideal modelleri listesinde ilk sırada yerini almaktadır. Panjur görüntüsünü andıran şekliyle mekana diğer tasarım unsurlarıyla uyum sağlayan jaluzi perde, spor ya da klasik hava katmaktadır.

     

    Çift yönlü renk kombinleriyle, son dönem mobilya ve halı dekorasyonlarının da dikkate alınarak tasarlandığı jaluzi perdeler, bu sayede son zamanlarda ev ortamlarında da hem dekoratif hem işlevsel bir aksesuar olarak kullanılmaya başlanmıştır.