Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi Perde Hizmetleri

    Sahrayıcedit mahallesi, perde modasının nabzını tutan perde modelleriyle ev ve ofis dekorasyonuna ilgi duyan ve mekan tasarımları yapan herkes tarafından cezp edici ve perde modasına yön veren bir yerdir. Son dönemlerde perde modasında işlevselliğin yanı sıra aynı zamanda estetik görüntü kriterinin de aranması ürün yelpazesinin genişlemesini ve bu modeller içerisinde tercihlerin daha isabetli yapılmasını da kolay hale getirmiştir.

     

    Sahrayıcedit Tül Perde

     

    Sayrayıcedit tül perde modelleri; kornişe takılan, klasik pileli ya da düz modelleriyle bilinen tül modelleri olmakla birlikte her dönem modasını ve cazibesini kullanıcılara karşı korumuş modellerdir. Yeterli oranlarda pamuk ve polyester karışımı ya da ipek dokuma gibi kumaşlardan üretilen tül perdeler, hem ev mekanlarında hem de ofislerde mekana aydınlık hava katmaktadır.

     

    Pratik yıkama imkanının yanı sıra kumaş özelliğinin sayesinde uzun ömürlü olan tül perde modelleri; boncuk, işleme ve dantel gibi detaylarla zenginleştirilerek oldukça fazla ürün çeşitliliğine sahip hale gelmiştir.

     

    sahrayıcedit ofis perdesi

     

    Sahrayıcedit Stor Perde

     

    Sahrayıcedit stor perde, ev ve ofis ortamlarında şık ve zarif görüntü elde etmek isteyen kullanıcılara hitap eden oldukça kullanışlı ve uzun ömürlü modellerdir. Apre uygulanan ham kumaşla üretilen stor perdeler, sertliği ve formu sayesinde boru mekanizmasına sarılırken deforme olmayan ve aşınmayan modellerdir.

     

    Apreli kumaş özelliği sayesinde kir tutmama özelliğiyle her ortamda kolaylıkla tercih edilebilen stor perde modelleri, perde görevini mekanda estetik bir görüntüyle kullanıcılarına kalite eşliğinde sunmaktadır.

     

    Sahrayıcedit Zebra Perde

     

    Sahrayıcedit zebra perde; hem şık hem rahat tasarım konseptlerine hitap eden popülaritesi son dönemlerde oldukça artmış olan modellerden birisidir. Çizgili görünümünü iki renk kumaşın oluşturduğu zebra perde modelleri, adını görüntüsünden almış şık tasarım harikası model olmaktadır.

     

    Çalışma prensibi tıpkı stor perde sistemi gibi olan zebra perde modelleri de alüminyum boru sistemi üzerinde kurularak aşağı yukarı ip sistemiyle hareket ettirilmektedir. Bu noktada kullanımı son derece pratik modeller arasındadır.

     

    Sahrayıcedit Dikey Perde

     

    Sahrayıcedit dikey perde modelleri, ilk zamanlarda hastane ve okul gibi alanlarda kullanılmış olsa da son zamanlarda evlerde de uzun camların yapılmasıyla evlerin dizaynında da tercih edilmektedir. Dikey bantlarla alüminyum ray sistemi üzerinde kurulan dikey perdeler, adını da bu formu sayesinde almış modellerdir.

     

    Formu ve tasarımı gereği dikey olarak toplana dikey perdeler; güneş ışığı, aşırı sıcak ve aşırı soğuk havalara karşı dayanıklı kumaştan üretilmektedir. Bu nedenle de uzun ömürlü kullanımı garanti eden perde modelleri arasında olmaktadır.

     

    sahrayıcedit dikey jaluzi perde

     

    Sahrayıcedit Jaluzi Perde

     

    Sahrayıcedit jaluzi perde, son dönemlerde perde modasında yeni bir ambiyans yaratan model oalrak kullanıcıların ilgisini çeken ve hem iş yeri hem ev dekorasyon ayrıntılarını oluşturan modellerden birisi olmaktadır. Kolay ve verimli kullanım imkanlarıyla çok yönlü olan jaluzi perdeler, birçok kullanım avantajıyla ofis sahiplerini ve ev kadınlarını kayran bırakmaktadır.

     

    Alüminyum, pvc ve ahşap kaplama olarak iki farklı tasarımda olan jaluzi perdeler; 2-3 yılda bir sadece nemli bez ve ardından kuru bezle silinerek temizlenebilen, temizlik derdini tamamen ortadan kaldıran son dönemlerin en zarif perde modelleri arasında olmaktadır.