Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kalın Ve Çift Yönlü Kullanımı İle Stor Perdeler

    Kalın Ve Çift Yönlü Kullanımı İle Stor Perdeler

    Bu perde modeli çizgili bir perde modelidir. Hem gece hem de gündüz kullanılabilen ve son zamanların en harika perde modelleridir. Ev ve ofislerde sıkça kullanılan stor perde zebra modelleri fiyatları modelleri kullanımı da oldukça kolay olup ayrıca şık duruşu ile tercih sebebi olmuştur. Bu perde modeli kalın ve çift yönlü oluşu ayrıca hem tül hem de tek başına bir perde modeli olmasından dolayı tercih edilen bir perde modelidir. Çok önemli olan bu perde modellerinde birçok model seçeneği bulunmaktadır. Örneğin, bambu perde modeli, jakarlı perde modeli, piliseli perde modelleri bulunmakta olup bu modeller en çok tercih edilen perdelerdir.

    Zebra Perde Modelleri Nelerdir Ve Neden Tercih Edilmektedir

    Bambu perde modelinin üzerindeki duruş bambu yapısını andırdığı için bu isim verilmiştir. Jakarlı perde modeli ise bu modeldeki perdenin üzerindeki simli yapılar ile oluşturduğu şık ışıltılar sayesinde dikkat çekmektedir. Simler perde üzerine şık bir desen ve muhteşem bir görüntü katmaktadır. Piliseli perde modeli ise çift katlı ve sık dokunmuş bir perde modelidir. Sık dokusu sayesinde güzel bir görünüme sahiptir. Bu perde modeli son zamanlarda ev, iş yeri ve ofislerde görülmektedir.

    Sebebi ise stor perde zebra modelleri fiyatları modelleri farklı tasarımı ve klasik perdeler ile çok yönlü olarak kullanılabilmektedir. Bu perdeyi hem tül hem de stor hale dönüşebilen tek parça perde modeli olduğundan da dikkat çekmektedir. Şık ve birbirinden farklı birçok modeli yansıtan stor perde zebra perde fiyatları  evleri ve iş yerlerini süslemeye ve şık göstermeye devam etmektedir.

    Zebra Perde Modellerinin Temizliği Kolay Mı

    Bu perde modelleri ülkemizde en çok kullanılan modellerin başında gelmektedir. Ayrıca en çok tercih edilen perde modelinin kolay kir tutmama özelliği de bulunmaktadır. Kaliteli kumaşlarda yapıldığı için zebra perdeler hem temizlenmesi kolay hem de kolay kir tutmamaktadır. İstediğiniz zaman tül perde istediğiniz zaman ise kumaş perde gibi kullanabileceğiniz bu perdeleri bir zincir yardımı ile yapılabilmektedir. Evindeki perdelerin sürekli yıkanmasından bıkan ev hanımlarının özellikle tercih ettiği bir perde çeşidi olup harika model seçenekleri de bulunmaktadır.