Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kartal Asia Recidence Stor Perde Uygulaması

    asia recidence kartal verdi stor perde

    Kartal ilçesinde bulunan asia recidence dumankaya vizyonun yan  tarafında kalmakatdır. Bir çok kurumsa firmanın merkezleri bulunan bu site de uygulamış olduğumuz verdi marka krem rengi stor perdeler çok şık ve kurumsal bir hava katmıştır

    Perdeler evlerin olmazsa olmazlarıdır. Geçmişten evin mahremiyetini korumak için kullanılan perdeler, günümüzde evi daha dekoratif hale getirmek ve evin ışıkla alakasını kesmek için kullanılmaktadır. Hele stor perde Renkleri Çeşitleri ile birçok seçeneğe sahip olur kullanıcılar. Stor bir boru üzerine kumaşın zincirli ya da yaylı mekanizma ile rulo şeklinde açılıp kapanmasıyla çalışan bir sistemdir.

    Kumaşın gergin durması için kumaşın etek kısmında lama profil yer alır. Kumaşın çeşitline göre ölçüleri genellikle 200, 240, 300 cm olabilmektedir. Stor modelleri çok fazla renk, desen ve doku ya sahip oldukları için kullanıcılar tarafından seçim zor olur. Özellikle de bayanların ilgisini çeken perdeler büyük ilgi görmeye başlamıştır.

    Koton ve polyester gibi kumaşlar evlerde ve özel yerlerde kullanılırken, black-out kumaşlar ise genellikle iş yeri ve yatak odalarında kullanılıyor. Bu kumaşın arkası ışığı geçirmeme özelliği vardır. Güneşten etkilenen kumaşlar ise kendi içlerinde marka ve kalitelerine sınıflandırılırlar. Black-out stor perde seçerken kumaşının kaliteli olmasına özen gösterilmesi gerekir. Stor Perde Avantajları Nelerdir?

    Hem yıkama özelliği hem kullanım süresine bakılarak stor perde daha çok tercih edilmektedir. Çünkü normal perdelerin yırtılma, buruşma ve eskime gibi dezavantajları çokken stor modellerinde de bu olaylar daha aza indirgenmiştir. Ayrıca camda dağınık bir görüntü oluşturan perdenin yerini daha derli toplu olan stor seçeneleri almıştır. Korniş düşmesi, yanma, güneşi geçirme gibi olumsuz özellikleri yüzünden birçok kişi normal perde kullanmayı bırakmış, stor kullanmaya başlamıştır.

    Belirli ve en çok tercih edilen stor çeşitleri şunlardır.

    Zebra Stor

    Daria Stor

    Tül stor

    Desenli Stor

    Tercih edilen perdelerin başında gelir. Fiyatları oldukça uygun olan stor perde evinize rahatlıkla ve kolay kullanımla alıp kullanabilirsiniz.