Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kartal Daire Stor Perde Uygulaması

    Kartal Daire Stor Perde Uygulaması

    Perdecilik başlı başına bir sektördür. Dekor çalışmalarının vazgeçilmez ögesidir. Sarayların ve köşklerin en çok tercih edilen çalışmalarındandır. Bu gün bütün mekanların dekor çalışmalarında perdeler, öncelikle tercih edilmektedir. Özellikle kartal daire stor perde çeşitleri, zebra perde çeşitleri ve jaluzi perde çeşitleri, eski perde anlayışının yerini almaya başlamıştır. Bu perde çeşitlerinin tercih edilmesinin birçok sebebi vardır:

    Kolay Temizlenebilir Özellik

    Perdelerdeki temizleme işlemleri, bayanların en çok problem yaşadığı işlemlerdir. Özellikle beyaz perdelerin, kar beyazı olması, her zaman sorun olmuştur. Evin temizliğini yansıtan perdelerin düzenli bir şekilde temizlenmesi de, bayanları en çok yoran meseleler içerisindedir. Bu noktada jaluzi, kartal daire stor perde ve zebra perdeler, bu sorunu tamamen ortadan kaldırmaktadır. Alüminyum, bakır, ahşap ve pvc özellikli jaluzi perdeler, nemli bir bezle silinebilir. Uzun süre temiz kalabilir. Renk ve desen özellikleri, kolay kolay deforme olmamaktadır. Zebra perdeler de, aynı şekilde kir tutmayan özelliği nedeniyle, uzun süre temiz kalmaktadır. Nemli bir bezle silmek yeterlidir. İsterseniz sabunlu bir bezle silip kurulayabilirsiniz. Stor perdeler de aynı bu şekilde özel bir yapıya sahiptir. Kir tutmayan kumaş özellikleri nedeniyle, kolay temizlenen ve kuruyan özel bir yapıya sahiptir.

    Görsel Özellikler Mükemmel

    Dijital baskı ve desen çalışmalarıyla tercih edilen stor tipi perdelerin, görsel özellikleri, dekoratif çalışmalarda önemli bir rol oynamaktadır. Zebra olarak adlandırılan daire kartal stor perde çeşitlerinde de, iki renk uygulamasının fonksiyonel ve görsel özellikleri, estetik dekor çalışmalarında etkili rol oynamıştır. Perdeciliğin en önemli unsuru olan, estetik özellikler ve kolay montaj özellikleri, stor perdede mevcuttur. Bu perdelerin en önemli özelliği ise, fonksiyonel özellikleridir. Zebra perdelerde, iki tambur arasında gidip gelen perdelerin şeffaf ve koyu renk özellikleri, perdenin açılmasını ve kapanmasını sağlamaktadır. Jaluzi perde çeşitlerinde ise, dikdörtgen parçalardan oluşan parçaların, dik ve yan durması ile oluşturulan açma ve kapama özellikleri dikkat çekmektedir. Stor perdeler ise, daha basit bir yapıya sahiptir. Üst kısımdaki tamburda, perde, toplanmaktadır. Perde kapatılmak istendiği zaman, tambur açılmaktadır. Bu özelliği ile, oldukça kullanışlı olan bu perdeler, konusunda profesyonel özelliklere sahiptir.