Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kartal Esentepe Avrupa Konutları Perde Uygulamamız

    Kartal Esentepe Avrupa Konutları perde uygulamamız ile Armoni Perde’nin eşsiz ve şık perdeleri; sitenin iç dekorasyonunda sergilenmektedir. Güncel tasarım çizgilerinin hâkim olduğu perdeler, oldukça dikkat çekici ve kalitelidir. İşte, Armoni Perde kalitesiyle sitenin pencerelerinde yer alan perde modelleri!


    Armoni Perde Kalitesiyle Kartal Esentepe Avrupa Konutları Perde Uygulaması!

    Artaş İnşaat  ve Invest İnşaat ile ortak olarak hayata geçirilen bir proje olan Kartal Esentepe Avrupa Konutları perde uygulamamızla; bütün zevklere ve ihtiyaçlara cevap verilmektedir. 
    Armoni Perde’nin zarif ve muazzam perde modelleri, sitenin çağdaş ve şık mimarisine çok yakışmaktadır. İstanbul’un Kartal ilçesinde bulunan proje içerisindeki daireler; geniş balkonları ve teraslarıyla dikkat çekmektedir. 
    Kartal Esentepe Avrupa Konutları perde uygulamasıyla, ideal ve ferah yaşam alanları için uygun perde modelleri sunulmaktadır. Bu noktada hem balkonlarda hem teraslarda hem de site içerisindeki odalarda ve salonlarda, istenilen tarzın yansıtılabilmesi mümkün olmaktadır. Peki, Armoni Perde uzman ekibi iş birliğiyle sitenin pencerelerini süsleyen modeller nasıldır? İşte detaylar!

     

    1 – Fon Perde Modelleri


    Uzun yıllardır bilgi birikimiyle sektörde başarılara imza atan firmanın bu projesi, hem sosyal imkânları hem de merkezi konumuyla pek çok yatırımcının seçeneği olmaktadır. Ayrıca Kartal Esentepe Avrupa Konutları perde uygulamasıyla da, sürdürdüğü bu başarıyı artırmıştır. Sitenin iç dekorasyonlarında tercih edilen fonlar, zarif ve hoş bir görüntü sunmaktadır.
    Tül perdeler ile muhteşem bir uyuma sahip olan perdeler, vazgeçilmez alanların oluşturulmasındaki en etkili ürünlerdir. Firma, Armoni Perde’nin özgün tasarımlarına sahip fon perdeleriyle iç dekorasyonuna modern bir hava katmıştır. Çeşitli dekorasyonlara uyum sağlayacak farklı renklerde ve tasarımlardaki fonlar; odalarda rahatlıkla kullanılmaktadır.


    2 – Kartal Esentepe Avrupa Konutları Perde | Tül Perde Modelleri


    Kartal Esentepe Avrupa Konutları perde uygulamasıyla özgün dekorasyonlara imza atılmasını sağlayan tül perdeler göz doldurmaktadır. Sitenin pencerelerinde tül perdeler, şık ve zarif görüntüsü ile sergilenmektedir. 
    Farklı dekorasyon stillerine uygun modeller bulunmaktadır. Bu noktada klasik, spor ve modern tarzlarla üretilen, Armoni Perde kalitesiyle sunulan desenli, sade, sarkıt ve Fransız tüller; dekorasyonların imzası olmaktadır.


    3 – Rustik Perde Modelleri


    Kullanışlı özellikleri ile dikkat çeken rustik perdeler; herkesin zevkine hitap edecek şekilde çeşitli renklerde ve desenlerde tasarlanmaktadır. Kartal Esentepe Avrupa Konutları perde uygulamasında tercih edilen rustik perdelerle, dekorasyondaki diğer eşyalarla birlikte bir bütünlük sağlanabilmektedir. 
    Modern ve şık yaşam alanlarının oluşturulmasındaki en ideal tercihlerden biri olan bu modeller; dekorasyonu üst noktaya taşıdığı gibi bütün beğenileri de üzerinde toplamaktadır.

     

    4 – Stor Perde Modelleri


    Her dekorasyona uygun çözümler sunan stor perdeler, site içerisinde mutfak, oturma odası, yatak odası, balkon ve teraslarda rahatlıkla kullanılmaktadır. Kartal Perde Esentepe Avrupa Konutları perde uygulamamızla pratik bir kullanıma sahip storlar en iyi şekilde sergilenmektedir.
    Storların sahip olduğu dikkat çekici renkler ve özgün desenler, kullanıldığı alanlarda hoş bir görüntünün yaratılmasında etkili olmaktadır. Böylelikle sitenin iç dekorasyonlarında şık ve eşsiz tasarımlar oluşturulabilmektedir.


    5 – Ahşap Jaluzi Perde Modelleri 


    Kartal Esentepe Avrupa Konutları perde uygulamasıyla gerçekleştirilen düzenlemeler; farklı tarzlara cevap verecek şekilde dizayn edilmiş alanlar ortaya koymaktadır. Kendine özgün görüntüsü ve kullanışlılığıyla uygun çözümler sunan ahşap jaluzi modelleri; sitenin pencerelerini süslemektedir.
    Firmanın işbirliğine vardığı Armoni perde, bütün ihtiyaçlara uygun şık, kullanışlı ve özgün tasarımlara sahip perdeler üretmektedir. Bu noktada ahşap jaluziler, günümüz moda trendleri takip edilerek tasarlanmaktadır. Böylelikle kullanıldığı alanlarda modern ve eşsiz bir görünüm sunarak, firmanın yıllardır sürdürdüğü kaliteyi dekorasyonlarda taçlandırmaktadır.