Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kartal Soğanlık Perde

    İstanbulluların perde kültürüne yeni bir imaj kazandıran firmamız, kullanımı basit olan ve oldukça gösterişli görselliğe sahip kartal soğanlık perde  ürünlerini kargo seçenekleriyle satışa sunmaktadır. Bu ürünlerin ön yüzündeki renklerle, arka yüzündeki renkler, kapama ve açma işleminde birinci derecede rol oynamaktadır. Açık renkli bölüm üst üste gelince perde açılır, farklı renkler üst üste geldiği zaman perde kapanmaktadır. Tüle gerek yoktur ve bu perde hem perde, hem de tül perde görevini kolaylıkla gerçekleştirmektedir.

    Uzun Ömürlüdür

    Özel malzemesi ve kaplaması, kir tutmamaktadır. Bu nedenle uzun yıllar rahat kullanım özelliklerine sahiptir. Temizleme işlemlerinde ise yılda veya kirliliğine göre iki yılda bir kuru temizlemeye vermek yeterlidir. Bazı ev hanımları yumuşak bir fırça ile banyoda yılda bir defa yıkama işlemini gerçekleştirmektedir. Sonuç olarak özel bir sabun almanıza gerek yok. kartal soğanlık perde  kategorisindeki ürünlerimiz, tahriş edici olmayan bir sabun çeşidi ile temizlenebilmektedir. Kumaş özelliği olmadığından kir yapışmamaktadır.

    Parlak ve simli görümüyle, kumaşa göre daha kaliteli bir tasarıma sahiptir. Mahremiyetiniz için özel olarak tercih ettiğiniz bu perdelerle, dışarıdan görünmeyi tamamen engellemektedir. Pratik kullanım özelliklerine sahip bu ürünlerle, mobilyanız veya halınız için istediğiniz etkileyici dekor oluşturabilirsiniz. Salonlar, mescitler ve daha birçok mekan, bu kir tutmayan, temizlenmesi kolay ve kullanımı kolay ürün seçmektedir. Güneşin bozucu etkilerinden de tamamen uzaktır. Canlı renk özelliklerine uzun yıllar rahat bir şekilde koruyabilmektedir.

    Birinci Sınıf Perde Hizmeti

    Görkemli, renk seçenekleri oldukça fazla ve kullanımı pratik olan bu ürünlerle, estetik ve zarif bir görselliğe kavuşabilirsiniz. Mobilyanızın ve dolaplarınızın rengine uyum sağlayan modelleri, sitemizden beğenebilirsiniz. Ölçü alma ve montaj işlemlerinde de istediğiniz çözümleri kolay bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Eviniz için aynı renkte ve özelliklere sahip, kartal soğanlık perde  kategorisindeki ürünlerimizi, aynı gün montajlayabilmekteyiz. Bu ürünler güneş ışınlarını engelleme konusunda oldukça kalitelidir. Güneşten sararmayan ve oldukça dayanıklı olan bu ürünler, sert yapısı nedeniyle sürekli olarak düz durmaktadır. Özel kaplaması sayesinde parlak görünümü, temizlendikten sonra da devam etmektedir. Kesinlikle ütü istemez. Çamaşır makinesinde yıkanmaz.