Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kartal Uğur Mumcu Perde Yapımı

    Kartal Uğur Mumcu Perdeci mağazaları aradığınız tüm perde modelleri Armoni Perde farkı ile sizlerle buluşturuyor.

    Perdeler ev dekorasyonlarındaki atmosferi önemli ölçüde değiştiren tasarım ürünleridir. Doğru perde seçimi mekanları eşsiz bir görünüme kavuşturur. Kartal Uğur Mumcu Perdeci mağazaları Armoni Perde firmasının gösterişli ve kullanışlı perde modelleri ile tanışmanız için en şık perde modellerini satışa sunuyor.

    Armoni Perde firması mekanlarınızı renklendiren etkileyici perde tasarımlarına sahip perdeler üretmektedir. Perde sektöründe kısa sürede ilk sıralarda yer alan firmamız tül perde, zebra perde, jaluzi perde ve stor perde gibi pek çok perde çeşidini uygun fiyatlar ve çeşitli avantajlarla müşterilerine sunmaktadır.

    Armoni Perde İstanbul’un diğer bölgelerinde olduğu gibi Kartal’da da her zevke ve her tarza uygun perde tasarımları ile bilinmektedir. Kaliteli kumaşlardan en şık görünümlü perde modellerini farklı renk ve desenlerde satışa sunmaktayız.

    Perde Dünyasının Aranan Adresi Kartal Uğur Mumcu Perdeci!

    Teknolojinin gelişmesi dekorasyon sektörünü etkisi aldığından beri daha modern ve şık görünümlü perde modelleri tasarlanmaktadır. Estetik özelliklerinin yanı sıra fonksiyonel özelliklere sahip perdelere olan talep de giderek artmaktadır. Armoni Perde firması bu ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda estetik ve işlevselliği perde üretimine mükemmel bir biçimde yansıtmaktadır.

    Kartal Uğur Mumcu Perdeci Mağazalarında Armoni’nin Zebra Perde Rüzgarı!

    Armoni Perde firmasının Kartal Uğur Mumcu Perdeci mağazalarında satışa sunduğu zebra perdeler leke tutmayan anti bakteriyel kumaşlardan üretilmektedir. Uzun ömürlü olan zebra perdeler profesyonel bir şekilde tasarlanmaktadır. Kaliteli malzeme yapısı uzun yıllar kullanıma elverişli olmasını sağlarken aynı zamanda ısı izolasyonu sağlamaktadır.

    Zebra perde kullanımının en büyük avantajlarından biri güneşlik ihtiyacını ortadan kaldırmasıdır. Modern ev tasarımlarının vazgeçilmez perde modellerinden olan zebra perdeler evinizin içini göstermediğinden istediğiniz mahremiyet alanını oluşturur.

    Zebra perdeler mekanlara dekoratif katkı sağladığından sıkça tercih edilmektedir. Özellikle perde temizliğinin zorluğundan şikayet edenleri bu beladan kurtarmaktadır. Zebra perdelerin temizliği son derece kolaydır.

    Stor Perdeler

    Armoni Perde firmasının benzersiz stor perde seçenekleri kullanışlı özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Kontrol mekanizması ile kolayca hareket ettirilen stor perdeleri bulunduğunuz yerden istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

    Tül Perdeler

    Tül perdeler muhteşem görsel özellikleri ile her döneme damga vurmayı başarıyor. Tül perdeleri Armoni Perde kalitesi ile satışa sunuyoruz. Şık desenler ve etkileyici dantel detayların eşlik ettiği tül perde modelleri birbirinden güzel seçenekleri ile Kartal Uğur Mumcu Perdeci mağazalarında!

    Jaluzi Perdeler

    Ahşap, alüminyum, farfoje, PVC gibi farklı malzemelerden ürettiğimiz jaluzi perdeler diğer mobilyalarla en kolay uyum sağlayan seçeneklere sahiptir. Kolay temizlenebilir olmaları ev ve ofislerdeki kullanımını vazgeçilmez yapmaktadır. Armoni Perde, bir perdede aradığınız tüm özellikleri jaluzi perde modelleri ile Kartal Uğur Mumcu Perdeci Mağazalarında sizlere sunuyor.