Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kartal Uprise Elite Zebra Perde Uygulaması

    kartal uprise elite residace

    İstanbul anadolu yakası kartal ilçesinde bulunan uprise elite residance uygulamış olduğumuz zebra perde modeli resimde de görüldüğü üzere çok şık ve ışığı kırma özelliği sayesin de perdelik görevini sonuna kadar yapmaktadır. Kısaca bu model üzerinden bahsedersek;

    Evlerimizin vazgeçilmezleri ve şıklığı yansıtan perdelerdir. Perdelerde şıklığı yakalamak ve şık bir görüntü elde edebilmek için. Doğru secimler kullanmalıyız. Seçimleri en güzel şekilde yapmak gerekmekte, bu seçimler arasında şıklığı en çok yansıtan zebra perde evlerde şıklığı ve zarafetin verdiği ışıkla evlerde modern görünüme yol açmakta. Kullanımı da oldukça rahat ve kolaydır.

    Zebra model perde kullanımı kolay olduğu kadar da temizliği de oldukça basit olmaktadır. Temizliği bir bez yardımı ile yapmaktasınız, silmek yetmektedir temizliği için. Bu perdeler sayesinde şıklığı evinizde yansıtacak, artık modeller değiştikçe, teknolojiden yararlanan perde de her seneye bir yenisini daha eklenmektedir.

    Perde teknolojide son nokta olan ve kendi kendini temizleme özelliği de bulunan perde, Nasıl mı temizler sorusuna cevabımız; zebra model perde güneş ışığı ya da evdeki ampullerden yansıyan ışık sayesinde kendini temizleme özelliğine sahiptir. Evde de kullanacağız gibi hediye de olarak alabilirsiniz. Her yaşa ve kitleye uygun desen ve şekillerde bulunan bu model perde ulaşılması da kolay cüzi rakamlarda bulabileceğiniz perde her bütçeye uygun koşullarda da bulmak kolay.

    Evlerimizin her yerinde rahatlıkla kullanmak mümkündür. Mutfak, salon, yatak odası, çocuk odası yani evin her yerinde kullanma şansınız vardır. İstediğiniz desende istediğiniz renkte ya da istediğiniz ebatlarda bulabileceğiniz zebra model perde ile sizlerde şıklığı ve zarafeti yakalama şansını yakalayın.

    Kullanımı kolay olduğu kadar temizliği de rahat ve kolaydır, kendini temizleme özelliği sayesinde kışın hiç zorlanmadan temizlik sorunu yaşamadan perdeyi kullanmanız mümkün, kışın peteklerden dolayı oluşan kirleri kendi özelliği sayesinde yani kendi ışık yardımı ile temizle özelliği olan zebra model perde, kendini temizleyecektir. Sizde bu zarafetin ve şıklığın tadını çıkarmak kalacaktır.