Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Küçükyalı Centrum İş Merkezi Jaluzi Perde Uygulaması

    jaluzi perde görselleri küçükyalı maltepe

    Maltepe küçükyalıda  Centrum İş Merkezinde bulunan Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafımızca perdeleri yapılmış ve teslim edilmiştir. Değerli müşterilerimize güle güle kullanmalarını diliyoruz.  Jaluzi Perdelerden kısaca bahsedecek olursak; ısı ve ışık kontrolü sağlayan, dekoratif pencereler oluşturan, hem tül hem perde olarak işlev gören jaluzi perdeler müşteri ihtiyaç ve zevkine cevap veren, ekonomik perdelerdir. Jaluzi perde modelleri arasında ahşap jaluzi, deri jaluzi, aliminyum jaluzi, pvc jaluziler bulunmaktadır. Ahşap üründen, aliminyumdan, pvc den, deriden yapılan perdelerin yapılış şekli aynı fakat görünümleri şık ve farklıdır.

    1970li yıllardan günümüze kadar kullanıla gelen jaluzi perdeler malzemenin şeritler halinde kesilerek bir ip merdiven gibi şeritlerin iple birleştirilmesiyle hazırlanmaktadır. Şeritler hareketlidir ve hareketleri sayesinde ısı ve ışık kontrolü sağlanmaktadır. Şerit kalınlıkları farklı modelleri bulunmaktadır. 6 mm. den 50 mm. ye kadar hazırlanmaktadır.  Aliminyum jaluzi perde modelleri ofis ve işyerlerinde tercih edilirken ahşap ve deri modeller daha çok evlerde tercih edilmektedir.

    Ahşap jaluzi perdeler uzak doğu menşeyli ağaçlardan üretilmiştir ve meşe, ceviz gibi renkleri mevcuttur. Deri ve ahşap jaluzi modelleri sıklıkla evler için tercih edilmektedir. Ahşap modeller nemli ortama sahip olmayan mekanlarda kullanılmaktadır. Çünkü nemden etkilenen yapıda olması nedeniyle nemli alanlar için önerilmemektedir.

    Jaluzi perde modelleri renk açısından zengindir ve tüm mobilyalarla kombine edilebilecek renk çeşitleri vardır.

    Perde kasasının içine gizlenen jaluzi perde, perde kenarında bulunan zincirin aşağı doğru çekilme hareketiyle açııp kapanmaktadır. Şeriter yarı açık, tam açık, tam kapalı konuma getirilerek ısı ve ışık miktarı ayarlanmaktadır. Katlanılabilir olması perdeyi kullanışlı hale getirmektedir. Katlandığında direk olarak ısı ve ışığı bulunduğu ortama alır. Perde kasaları perde uygulaması yapılacak pencerenin konumuna göre tavana, duvara, pencere kasa içine monte edilebilmektedir. Jaluzi perde kullanılan alandan dışarısı görülür fakat dışarıdan içerisi görülmez. Uzun ömürlü jaluzi perdeler temizliği kolay ekonomik perdelerdir.