Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kullanışlı Perdeler İle Ekonomik Fırsatlar

    Kullanışlı Perdeler İle Ekonomik Fırsatlar

    deler ev dekorasyonunda çok önemli bir yere sahiptir. Evin havasını değiştiren perdeler, doğru kullanıldıkları zaman ortama eşsiz bir görüntü katarlar. Eski dönemlerde kullanılan perde modellerinin yerini daha gösterişli ve kullanışlı perdeler almıştır. Bunlardan biri de zebra perde olarak karşımıza çıkar. Farklı birçok renk ve modeli olan bu perdeler üzerindeki şekilde nedeni ile bu ismi almıştır.

    Perde Yıkamak Artık Zor Değil

    Bayanların dekoratif olarak en çok sevdiği ancak en çok temizlik konusunda en çok zorlandığı işlerden biri perde temizliğidir. Ancak zebra perde kullanan bayanlar bu sıkıntıdan kurtulmaktadır. Bu perdelerin kullanımı kolay olduğu gibi temizlemesi de çok kolaydır.

    Pencerelerde istenmeyen tül görüntüsünden kurtulmak için en iyi seçim zebra kullanmaktır. Güneşe son derece dayanıklı olan zebralar, şekilleri itibari ile istendiğinde ortama güneş girmesi için açılır ve istenmediğinde kapatılarak dış ortamdan içeriyi görmek engellenir.

    Mekanizmalı özelliği olan zebra perde modelleri 3 aşamalı şekilde açılma ve kapanma özelliğine sahiptir. Tam olarak kapatıldığı zaman güneşlik işlevini yerine getirir. Yarım olarak kapatıldığında ise tül işlevini yerine getirir. İsterseniz tüm olarak açabilir ve ısı ile ışığın eve girmesini sağlayabilirsiniz. Zebraların en önemli özelliklerinden biri de ısı ile ışık kontrolü ile enerji tasarrufu sağlamasıdır.

    Modern ve Şık Görünüm

    Teknolojinin gelişmesi ile beraber dekorasyon fikirleri de daha modern ve şık olmaya başlamıştır. Bu fikirlerden en önemlisi de perdelere yansıyanlardır. Fonksiyonel özellikleri ile ön plana çıkan zebralar stor perde olarak da anılmaktadır.

    Leke tutmayan kumaş özelliği olan zebralar anti bakteriyeldir. Profesyonel bir mekanizması olması nedeni ile çok kullanışlı bir özelliğe sahiptir. Montajı usta eller tarafından yapıldığında 8-10 yıllık kullanım fırsatı sağlamaktadır.

    Evdeki sıcağın dışarıya çıkmasına engel olan zebralar, dışarıdan içerinin görünmesini de engellerler. Kaliteli malzemelerden tasarlanan zebralar uzun süre kullanılabilir. Isı yalıtımına da katkı sağlayan zebralar genelde evlerde kullanılmaktadır.

    Zebralar ile güneşliğe ihtiyacınız olmaz. Birçok avantaj sağlayan ve kullanım kolaylığı sunan zebralar, modern konseptin vazgeçilmezleridir. Sizlerde evinize şık ve modern bir görünüm kazandırmak istiyorsanız evinize en uygun zebralardan birini seçebilirsiniz.