Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Kumaş dikey perde 127 mm ve 89 mm seçenekleri

    Kumaş dikey perde 127 mm ve 89 mm seçenekleri

    Yeni nesil perdeler, klasikleşmiş perdelere nazaran, hem fonksiyonel olarak hem de tasarım olarak farklılık arz etmektedir. Etkili fonksiyonel özellikleriyle, korniş arızaları, perde düğmesinin takılması, perdelerin ütülenmesi ve özel beyazlatıcı temizlik maddelerinin kullanılması gibi özellikler göze çarpmaktadır. Kumaş dikey perde seçenekler, güneş ışınlarını farklı açılarda içeri almaktadır. Yukarıdan aşağı doğru dikdörtgen parçalardan oluştuğu için dikey ismi verilmiştir. Teknik özellikleriyle estetiği en iyi şekilde sunan bu ürünler, renk ve desen seçenekleri bakımından diğer ürünlere göre daha kaliteli özellikleri barındırmaktadır. Satın alma kategorisinde, kolay kargo ve satın alma özelliklerine sahip olan bu ürünler, evimizin yeni tercihleri içerisinde yer almaya başlamıştır.

    127 mm Dikey perde Özellikler

    Eski perde seçeneklerinde işlevsellik oldukça sıkıcı noktalara gelebilmekteydi. İki yana açılan bu perdelerde, düğmenin kopması veya perdenin kornişten çıkması, kullanım özelliklerinde sorun çıkarıyordu. Ancak bu ürünlerde bu gibi sıkıcı problemler meydana gelmemektedir. Kumaş dikey perde 127 mm seçeneklerinin kullanımı oldukça kolaydır. Yan kısımda bulunan ipi çektiğiniz zaman, dikdörtgen parçalar pencereye doğru yatay bir pozisyona gelmektedir. İpi tekrar eski konuma getirdiğiniz zaman parçalar pencereye dik vaziyete gelmektedir. Parçaların pencereye dik hale gelmesi, perdenin açılmasını sağlamaktadır.

    89 mm Kumaş Dikey Perde Çeşitleri

    Yeni nesil mobilyalar, halılar, duvar kağıtları ve dolaplar, yeni nesil perdelerle bir bütünlük oluşturmaktadır. 89 mm seçeneğini satın alma işlemlerinden önce, halı, mobilya ve duvar rengi gibi birçok kategori tek tek incelenmelidir. Bu inceleme sonunda evinizin dekoruna en uygun perdenin seçimi de çok kolay olacaktır. Salonlarda, konferans salonlarında, toplantı salonlarında, evinizin en güzel odalarında ve ofislerde, bu perdenin birçok rengini tercih edebilirsiniz. Perde yıkamaktan bıktıysanız, perde düğmesi ve kornişle uğraşmaktan kurtulmak istiyorsanız, bu ürünü tavsiye ederiz. Kolay kolay kir tutmaz ve temizlenme işlemleri yılda bir kere yapılır. Yumuşak bir fırça ve normal bir sabun yeterlidir. Yok, ben uğraşmam, diyorsanız kuru temizlemeye verebilirsiniz. Diğer perdelere göre zahmetsiz olan bu ürünler, hayatı kolaylaştıran ürünler içerisinde yer almaktadır. Güneşi tamamen engelleyebilen ve olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı olan bu ürünler, uzun yıllar kullanılabilir.