Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Lapishan Kartal Jaluzi Perde Uygulaması

    kartal jaluzi perde

    Lapishan İstanbul Kartal ilçesinde bulunan genelde şirketlerin bulunduğu avm görünümlü site dir. İçerisinde türk ve dünyanın önde giden bir çok markasının distribütörlükleri bulunmaktadır. Kısaca Jaluzi perdelerden bahsedecek olursak; ev dekorasyonu ve ev eşyalarında yapılan son değişimlerden ve yeniliklerden sonra artık yalnızca işyeri ve ofislerde değil evlerde de kullanılmaya başlanmıştır. Daha önceleri pratik kullanımı ve kolay temizlenme özelliği dolayısı ile ofislerde kullanılan bu tip jaluzi perdeler fazla estetik bir görüntüye sahip değildi. Bu nedenle de ev eşyası olarak kullanımı hem tercih edilmemekte idi hem de görsel olarak diğer ev eşyaları ile bütünlük sağlamadığından fazla kullanılmamakta idi. Ancak son yıllarda oldukça farklı tarz ve modellerde üretimi olan ve herkesin zevkine göre bir perde bulabildiği modellerin artması ile ev dekorasyon objeleri arasında yerini almıştır. Firmamızda da onlarca çeşidini bulabileceğiniz jaluzilere Kartal jaluzi perde satış ofislerimizden hızla ulaşım sağlayabilirsiniz.

    Jaluzilerde Yeni Modeller

    Perdelerde eski tip standart beyaz şerirler yerine ev eşyaları ve mobilyalar ile uyum sağlayabilecek ahşap renklerinin kullanılması hatta yalnızca renk olarak değil kullanılan malzeme itibari ile de ahşap perde tiplerinin üretilmesi bu ürünlere olan talebi oldukça arttırmıştır. Ahşap dokusunun tüm tonlarını bulundurabilen perdeler salon takımı ve parkeleriniz ile birebir uyumlu olacak ve ortamı ısıtacaktır. Kartal jaluzi perde modelleri arasından seçeceğiniz renkteki ahşap perdeniz evinizin ve pencerenizin ölçülerine göre hazır olarak satın alınabileceği gibi özel durumlar için de tasarımlar ve boyutlandırma işlemi yapılabilmektedir. Odalarınızla uyum içinde olacak renkli perde modelleri de ahşaptan hoşlanmayanlar ve evlerini cıvıl cıvıl döşeyenler için oldukça uygundur. Kolay takılıp kolay çıkarılan, kullanımı ve temizliği de epey kolay olan bu perdeler için mağazamızı ziyaret erek sipariş vermeniz yeterli olacaktır.

    Ürünlerin Kullanımı ve Montajı

    Kartal jaluzi perde mağazamızdan alacağınız tüm özellikli perdelerin kurulumu ekibimiz tarafından yapılmakta ve ürünlerin kullanımı ile ilgili bilgiler size verilmektedir. Bu sayede uzun yıllar kullanacağınız perdelerinizin montajı ile de uğraşmaktan kurtulmuş olursunuz. Firmamızın hizmet verdiği noktalar ve perdeler ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve yeni tasarım modellerimizi yerinde görmek için mağazamızı ziyaret edebilir, telefon numarası ve e mail adresimiz ile de bizimle istediğiniz her an iletişime geçebilirsiniz.