Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Lens İstanbul Kurtköy Perde Çalışması

    Lens İstanbul Kurtköy, İstanbul’da yer alan en gözde yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Burada yapılan bina tasarımları diğer bölgelere göre daha modern ve daha gelişmiştir. Bu nedenle binaların dış ve iç dizaynlarının daha dikkatli ve daha özenli seçilmesi gerekir. Özellikle binaların hem içi için hem de dış dizaynları için en gerekli aksesuarlardan bir tanesi perdelerdir.

    Firma olarak Lens İstanbul Kurtköy’de en güzel perde çalışmalarını yapmaktayız. Geniş perde tasarımları ve kumaş çeşitleri ile ev ve iş yerlerinde en güzel dekorasyonları oluşturmaktayız. Böylece görsel manada sizlere en iyi desteği kaliteli bir şekilde sunmaktayız.

    Lens İstanbul Kurtköy’de Modern Perde Çalışmalarımız

    Binaların güzel görünmesi için elbette iç dekorun doğru yapılması gerekir. Özellikle Lens İstanbul Kurtköy gibi modern yapılara sahip olan bölgeler içi özel hizmetlerimiz mevcuttur. Burada pencere ölçülerine göre pek çok çalışmalara imza atmanın gururu içindeyiz. Sizler için sunduğumuz perde çeşitleri ve modelleri ise;

     

    • Stor perde,
    • Modern güneşlik perdeler,
    • İp perde çeşitleri,
    • Jaluzi perde modelleri,
    • Tül perdeler,
    • Farklı yapılarda ve desenlerde hazırlanmış olduğumuz fon perdeler,
    • Her mekana uygun perde aksesuarları,
    • İş yeri perdeleri,
    • Mutfak perdeleri ve çocuk odası için özel tasarım perdeler.

     

     

    Lens İstanbul Kurtköy’de Perde Çalışması Nasıl Yapılır?

    Firmamızdan hizmet almaya karar verdiğinizde ilk etapta perde modelleri sizlere sunulur. Seçtiğiniz  perdeler sizler için özenle hazırlanır ve pencere ölçüleri alınır. Hızlı teslimat ve alanında uzman  ekiplerimiz ile perde montajı başlar. Lens İstanbul Kurtköy, İstanbul’da hizmet verdiğimiz bölgelerden sadece bir tanesidir. İstanbul’un genelinde evlere ve iş yerlerine en modern perdeleri sunmaktayız. Hal böyle olunca perdelerimizin kumaş yapısı ve dokusu ile mekanlarınız ayrı bir boyut kazanır. Yaptığımız perde çalışmaları, garantili olup uzun ömürlüdür.

    Lens İstanbul Kurtköy sitesine yaptığımız her perde çalışması örnek niteliklerde olup, her mekan için ayrı tasarımlar yapılır.

    İş Yerleri İçin Perde Çalışmalarımız

    Yaşadığımız alanların daha karakteristik görünmesi için perde seçimi son derece önemlidir. Bu nedenle iş yerlerinizde yaptığımız perde çalışmaları hem sıcak görünümleri hem de karakteristik tasarımları ile müşterilerinizin ve çalışanlarınızın dikkatini çekecek şekilde tasarlanır. İş yerleri için seçilebilecek perde seçenekleri;

    Zebra perde; zebra perdeler iş yerleri için seçilen en gözde perde seçenekleri arasındadır. Hem mekanı en iyi şekilde yansıtan hem de ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap veren bir seçenektir.

    Motorlu perde modelleri; otomatik uzaktan açılıp kapanabilen motorlu stor perdeler ile iş yerlerinizde ve evlerinizde daha modern bir görünümü yakalayabilirken, kullanım kolaylıkları ile de doğru seçimi yapmış olursunuz.

    Stor perde çeşitleri; Lens İstanbul Kurtköy’de yapmış olduğumuz perde modelleri içinde stor perde çeşitleri oldukça fazladır. Düz stor perde, desenli stor perde, piliseli stor perde, simli stor perde ve karartma stor perde çeşitlerimiz mevcuttur. Gerek iş yerlerinizde gerekse evlerinizde tüm bu perdeleri tercih edebilir en iyi hizmeti bünyemizde bulabilirsiniz.