Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Anadolu Park Sitesi Büyük Uzunlar Maltepe

    Anadolu Park Sitesi Büyük Uzunlar perde uygulaması için Armoni Perde ile anlaşmıştır. Maltepe’de modern ve güzel bir yaşam alanı olan sitenin iç dekorasyonuna uygun perdeler; Armoni Perde güvencesiyle sergilenmektedir. İşte, sitenin pencerelerini süsleyen ve modern tasarım çizgileriyle dikkat çeken modeller!

    büyük uzunlar maltepe perdeci
    Anadolu Park Sitesi Büyük Uzunlar Perde Uygulaması İle Armoni Perde İşbirliği!

    Sektörde başarısıyla öne çıkan Anadolu Park Sitesi Büyük Uzunlar perde uygulaması sayesinde başarısını artırmıştır. Farklı tarzlara hitap edecek şekilde dekore edilen alanlar, göz dolduran perde modelleri ile beğenileri üzerine toplamaktadır.
    Site dekorasyonlarında tercih edilen perdeler, hoş ve kaliteli durmaktadır. Böylelikle vazgeçilmez alanlar elde edilmektedir. Firma, kalitesini üst düzeye taşımak için Armoni perde uzman ekibi ile işbirliğine varmıştır.

    1 – Tül Perde Modelleri

    Anadolu Park Sitesi Büyük Uzunlar perde uygulaması ile sergilenen tül perdeler; sitenin pencerelerinde muhteşem bir görünüme imza atmaktadır. Bu perdeler, şık ve zarif dekorasyonların oluşturulmasında en doğru tercihlerdendir.
    Ayrıca hem klasik ve modern hem de spor ve bohem tarzlara hitap etmektedir. Armoni perde kalitesi ile üretilen; sade, desenli, Fransız ve sarkıt tüller kusursuz alanlar oluşturmaktadır.

    2 – Anadolu Park Sitesi Büyük Uzunlar Perde Uygulaması | Fon Perde Modelleri


    Sitenin iç dekorasyonuna en çok yakışan modellerden biri olan fonlar, Armoni Perde’nin özgün tasarımları ile sergilenmektedir. Tüller ile güzel bir uyuma sahip olan fonlarla, her dekorasyon stiline uygun çözümler bulunur.

    3 – Ahşap Jaluzi Perde Modelleri


    Perde uygulaması ile gerçekleştirilen düzenlemeler, dekorasyonlara özgünlük katmaktadır. Özellikle kullanışlılığıyla ve şıklığıyla öne çıkan ahşap jaluziler, salonlarda ve odalarda rahatlıkla kullanılmaktadır. Ayrıca bu perdeler, gerçekleştirilen dekorasyonun imzası da olmaktadır.

    4 – Rustik Perde Modelleri


    Armoni perde güvencesi ile sitenin pencerelerinde sergilenen rustik modeller, kendisine has özellikleri ile iç dekorasyonları üst noktalara çıkarmaktadır. Her ihtiyaca ve zevke hitap eden bu modeller, geniş renk skalasıyla dekorasyonlarda görsel bir bütünlük sağlar. 


    5 – Stor Perde Modelleri 


    Modern tasarımlar ile sezona damga vuran stor perdeler, nitelikli özellikleriyle dikkat çekmektedir. Dekorasyonlarda tercih edilerek, kaliteli yaşam alanlarına sahip olunabilmektedir. Pratik bir kullanıma sahip olan bu perdeler, site içerisindeki odalarda ve salonlarda harika bir görüntü sunmaktadır.