Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Maltepe Cevizli Nuva Dragos Pileli Zebra Perde Çalışması

    maltepe cevizli nuva dragos zebra perde resimleri

    İnsanın evi demek onu dış dünyadan soyutlayan mekân demektir. Maltepe cevizli de bulunan nuva dragos sitesi yeni site kültürü ile tasarlanmış ve müşterilerine hizmet vermektedir. Biz de armoni perde olarak bu  siteye devamlı perdeler yapmaktayız. İnsanlar kendilerini günün koşuşturmacasın dan kurtuldukları anda hemen evlerini atarlar. Çünkü evler kişileri dış dünyanın kendilerini soyutladıkları koruma alanlarıdır. Hatta evlerin birer sığınma alanı olduğunu söylemek tam yerinde olacaktır ve bu sığınma alanlarının zevke göre dekore edilmesi de huzurun kaynağını oluşturmaktadır.

    Bu nedenle de son dönemlerde mobilyalarda ve perdelerde soft renklerin kullanılması ile ferahlık yaratılmaya çalışılmaktadır. Tabi bununla birlikte mobilyalarda ve perdelerde şık ve spor tasarımlarla evlerin atmosferleri değiştirilmektedir. İşte bu konuda önemli bir nokta perdelerde şıklığı ve konforu bir arada taşıyan modellerin ortaya çıkmış olmasıdır. Bu modellerde de en çok tercih edilen pileli zebra perde modeli çünkü hem kullanım pratikliğini sahiptir, hem de son derece modern ve şık çizgilerle oluşturulmaktadır.

    Bu perdelerin bu kadar pratik olmasının nedeni tamamen tasarımlarından kaynaklanmaktadır. Stor perde mekanizması ile oluşturulan bu perdeler bir boru üzerine kumaşın gergin bir biçimde geçirilmesi ile oluşturulmaktadır. Yine bir zincir yardımı ile tavan aparatı takılması sonucu açılıp kapanmaları, katlanmaları son derece kolay olmaktadır. Ayrıca yıkanması da pratiktir ve ütüleme gibi bir durum gerekmez. Bu da zebra perde modellerinin daha çok tercih edilmesinin nedenlerindendir.

    Gerek kumaş olarak gerekse desen olarak son derece konforlu seçenekler sunulmaktadır. Hem sade hem de güneşlik görevi görmesi de yeni pratik yönlerinden birisidir. Kumaş olarak da daha çok koton kumaşla üretildikleri için kısa sürede kirlenme sorunu olmamakta ve yıkanacak zamanda aparatından kolayca çıkarılıp yıkanmaktadır.

    Bu şık ve pratik kullanımı daha çok teşvik etmektedir. Kişilerin kendi zevk ve tercihleri onların ev dekorasyonlarına yansımaktadır. Klasik tarzdan hoşlananlar için son derece ağır modeller ve koyu renkler ön planda olurken spor tarzda hoşlananlar için soft renkler ve daha canlı desenler ön planda olmaktadır.

    Evler koruma alanları olduğu için bu koruma alanları ne kadar zevkli dekore edilmiş ve ne kadar çağdaş çizgilerle dizayn edilmiş ise o kadar huzur vermektedir. Gerek mobilyalarda gerekse de perdelerde tasarımların şık olması, renklerin ferah olması insanların evlerinde huzur bulmasının önemli kaynaklarıdır.