Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Maltepe Dumankaya Ritim İstanbul Zebra Perde Uygulaması

    maltepe dumankaya ritim istanbul zebra perde projesi

    Zebra  perde nedir? Nasıl bir çeşididir? Değer perde çeşitlerinden farkı nedir? Kullanışlı mıdır? Fiyatları nasıldır? Gibi soruları cevaplayarak konumuzu izaha başlayalım. Üzerinde mekanizması bulunan yanda bulunan ipiyle perdeyi yukarı aşağı çekilmesini sağlayan kumaşı diğer perdelerden farklı özel olan perde çeşidine denir. Son zamanlarda klasik perdeye alternatif olarak üretilmiştir ve de çok da rağbet gören perde çeşidi olmuştur. Bende evimde zebra perde kullanan kişilerden biriyim.

    Farklılığı arzulayan ve de kolay kullanımı tercih edenler için alternatif bir perde çeşidi olabilir. Son zamanlarda artık kullanımı yaygınlaştığı için fiyatları da çok astronomik rakamlar değildir. Diğer klasik perdelere nazaran farklı fiyat aralıklarında hesap edilir. Peki, temizliği nasıl yapılmalıdır bu perdelerin? Öncelikle sık sık bu perdeler elektrikli süpürge ile süpürülerek tozu alınmalıdır.

    Yıkama yapılamamaktadır. Bunun yerine zebra perde nemli bezle sık sık silinmesi gerekir. Yani çok kirlenmesine fırsat verilmemelidir. Yine bu perdelerde dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta mekanizmayı bozmamaktır. Evde küçük çocukların oynamasını ve de çok sert bir şekilde asılıp koparılmamalıdır ipi. Hassas ve de kullanımı dikkat edilmelidir. Evlerde olduğu gibi işyerlerinde, ofis, büro gibi yerlerde bu tür perdeler tercih edilmektedir.

     Çeşit çeşit, renk renk modelleriyle evin her odasına yaptırılabilir. Ben şahsen mutfağımda kullanıyorum. Diğer perde türlerinde camı açıp perde rüzgarla uçuşabilirken, zebra model perde böyle bir özelliği olmadığı için oluşabilecek yangına karşı daha güvenilir olmaktadır.

    Özellikle perde hemen ocak kenarında ise, Perdeci bu yüzden bana böyle daha sağlıklı olacağı için önermiştir. Bu perdelerle daha şık ve modern bir görünüm sağlanmış olur. Çocuk odalarında da çok hoş modeller mevcuttur. Çocukları cezp edecek farklı çizgi filim kahramanları, hayvanlar, çiçekler motifli modelleri de oldukça yaygındır.  Bu çeşit perde kullanmaya alışanlar için vazgeçilmez hale gelir.