Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Maltepe Motorlu Perde

     

    Motorlu perdeler, hem modern görünümleri ile hem de kullanışlı olmaları sebebi ile artık pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Motorlu perdeler mekanizmaları sayesinde uzaktan kumanda sistemi ile hareket ettirilebilir. Perdelerin iç kısımlarına, açılıp kapanabilmeleri için bir motorlu sistem yerleştirilir. Bu sistem sayesinde artık yerinizden kalkmadan bile perdelerin açılıp, kapanmasını sağlayabilirsiniz. Maltepe motorlu perde çeşitleri de oldukça fazladır. Yani eskiden motorlu perdelerde tek tip modeller mevcut iken günümüzde mekanınıza şıklık ve rahatlık katacak çeşitlilikte motorlu perde uygulamaları yapılabiliyor.

    motorlu stor perde

    Maltepe motorlu perde, hem ev içinde hem de iş yerlerinde konfor sağlamasının yanında büyük bir şıklık ta katmaktadır. Bilindiği üzere bir mekanın dekorasyondaki en büyük gücü perdelerdir. Yani evlere veya iş yerlerine uygulanan perdeler, oda dekorunun en önemli parçalarından biridir. Bu nedenle kullanışlı olmasının yanında şık ve karakteristik bir tasarıma da sahip olması gerekir.

    Kumandalı Stor Perde Fiyatları

    Ev dekorasyonunun önemli bir parçası haline gelen stor perdeler, her açıdan kullanım avantajına sahiptir. Hem şık durması hem de kolay temizlenmesi nedeni ile evinin görseline önem veren herkes tarafından beğenilerek tercih edilmektedir. Daha modern dokunuşlar elde etmek isteyen kişiler ise motorlu stor perdeleri daha çok tercih etmektedir. Dolayısı ile kumandalı stor perde fiyatları ve motorlu perde fiyatları da en çok merak edilen konuların başında gelir. Motorlu perde sistemleri çalışan stor perdelerin fiyatları pencerelerin metre karesine göre değişiklik gösterir. Yani ilk olarak perdeyi kullanacağınız alanın metre karesini hesaplamanızda fayda vardır. Yine kumandalı stor perde fiyatları, kalitesine göre de değişiklik gösterir. Bu nedenle ilk olarak hem alan hesaplaması yamanız hem de perdede kullanılan kumaşın kalitesi konusunda bir tercih yapmanız şarttır.

    Motorlu Stor Perde Sisetmleri ve Mekanizması

    motorlu stor perde mekanızması

     

    Elektrikli Perdeler Nerelerde Kullanılır?

    Elektrikli perde modelleri, pek çok açıdan avantaj sağlar. Bu nedenle artık geleneksel perde sistemleri yerine kumandalı perde sistemlerine geçiş tüm hızı ile devam etmektedir. Elektrikli perde çeşitleri sayesinde evinize giren ışığı daha kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Özellikle ev dizaynına önem veren kişiler için oldukça avantajlı bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Elektrikli perde kullanım alanları ise;

    Evlerde; ev dekorasyonunda tamamen karakteristik bir dokunuşa sahip olmak isteyen kişiler, mutlaka kumandalı perde modellerini tercih etmelidir. Burada kullanılabilecek onlarca  perde modeli de mevcuttur. Bu nedenle istediğiniz modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

     

    Villalarda; villaların yüz ölçümü büyük olduğu için kumandalı perde modelleri oldukça kullanışlı  bir seçenek olacaktır. Kumanda sistemi ile çalışmalarının yanında mobil cihazlara yüklenecek programlar sayesinde de bu perdeler uzatan kontrol edilebilir.

    Kafeteryalarda; kafeterya gibi alanlarda insanların yoğunluğu fazladır. Bu nedenle mekanın daha modern bir görünüme sahip olması için ve yine daha kolay bir şekilde temizleme olanağına sahip olduğu için motorlu perdeler çokça tercih edilmektedir. Özellikle katlamalı motorlu perde modelleri bu alanlarda daha çok tercih edilmektedir.

    Fotoğraf stüdyolarında; fotoğrafçılık yapan yerlerde ışığın ayarları  deyim yerindeyse hayati derecede öneme sahiptir. Dolayısı ile ışığın geliş açısını daha konforlu ve daha pratik bir şekilde ayarlayabilmek adına motorlu perdelerin kullanılması, klasik perde kullanımına göre daha avantajı olur.

    En çok kullanılan markalar

    Somfy Motor

    Tube Motor

    Mosel Motor

    Motorlu perdeler, her açıdan daha avantajlıdır. Sadece bu alanlarda değil, açık alanlarda da kullanımı yapılabilir. Özellikle uzaktan kontrol edilmesi sebebi ile konforuna ve modern görünümüne özen gösteren herkes elektrikli perdelerden faydalanmak ister. Özellikle motorlu stor perde fiyatları ve  modelleri daha görsel açıdan daha fazla dikkat çektiği için adeta son dönemlere damgasını vurmuştur. Daha detaylı bilgi için tıklayınız