Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Maslak Uso Center Porland Porselen Ahşap Jaluzi Perde Uygulaması

              ahşap jaluzi perde 

    Jaluzi perde yapımında kullanılan malzemeler çeşitlilik göstermekte ve  ahşap, aliminyum, plastik, metal, deri malzemelerden yapılan modelleri bulunmaktadır. Hangi malzemeden yapılacaksa o malzemenin şeritler halinde kesilerek yanyana ipe dizilmesinden oluşmaktadır. Perde şeritlerinin kalınlıkları 6 mm. den başlamakta ve 50 mm. ye kadar farklı kalınlıklarda hazırlanmış jaluzi modelleri bulunmaktadır. Son olarak tarafımızca Maslak Uso Porland Porselen ahşap jaluzi perde uygulamsı yapılmıştır.

    Pratik kullanımlı ahşap jaluzi perdeler yere kadar inen geniş pencerelerde, standart pencerelerde şık görüntüler oluşturmaktadır. Ahşap deseninin doğal görünümü bulunduğu mekana doğallık ve ferahlık vermektedir. Perde mekanizma ile kullanılan perdeler hem tül hem perde işlevini gerçekleştirirken aynı zamanda ısı ve ışık kontrolü sağlamakta, istenen kadar ısı ve ışığın mekana alınmasını gerçekleştirmektedir. Armoni perde mağazası ücretsiz ölçülendirme ve keşif çalışması yapmakta, hazırlamış olduğu perdelerin montajını  yapmakta, satış sonrası da teknik destek sunmaktadır.

    Görselde Maslak Uso Center da bulunan Porland Porselen firmasının genel merkez ofisine uygulanan 50 mm ahşap jaluzi perde modelini görmektesiniz. Ürün özel ölçü alındıktan sonra müşterimizin istediği tonlarda üretildi. Teknik ekibimiz ile beraber yerine montajı titizlikle yapılmıştır. Görüldüğü üzere kullanılan mekanizma sayesinde ışığa yön verilmekte.İstendiği takdirde aşağı yukarı hareket kabiliyetine de sahiptir.

    Ahşap jaluzi perdeler pratik bir şekilde açılıp kapanmaktadır. Perde mekanizmasında yer alan ip veya zincirin aşağı doğru çekilmesiyle istenen kadar açılmaktadır. Perdelerin temizliği de çok kolay yapılmaktadır. Nemli bezli silinerek temizlenmekte,  ilk günkü yeniliğini korumaktadır.