Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Mesa Panoroma Maltepe Perde Uygulamamız

    Mesa Panoroma Maltepe perde uygulamamız ile sitenin pencerelerinde harikalar yaratılmaktadır. Birbirinden güzel ve modern tasarım çizgilerine sahip perde modelleri; Armoni Perde farkıyla en güzel şekilde sergilenmektedir. İşte, Mesa Panoroma Maltepe perde uygulamasıyla sunulan ve yaşam alanlarını modern bir görüntüye kavuşturan perde modelleri!

    Mesa Panoroma Maltepe Perde Uygulaması İçin Anlaşmalı Firma Armoni Perde!

    İstanbul’un Maltepe ilçesinde, modern mimarisi ile dikkat çeken bir konut projesi olan Mesa Panoroma Maltepe perde uygulaması için; Armoni Perde ile anlaşmaya varmıştır. Firmanın inşa ettiği kaliteli ve şık binalar, Armoni Perde kalitesiyle de muazzam bir görünüme kavuşmaktadır. Sektörde öncü olan firma bu başarısını, tercih ettiği perde modelleriyle de taçlandırmaktadır.

    Mesa Mesken Sanayi A.Ş tarafından yapılan ve merkezi bir noktada yer alan site; gelişmiş ve ayrıcalıklı özellikleri ile site sakinlerine güzel bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Özellikle site içerisinde yer alan geniş teraslar, odalar ve balkonların dekorasyonu oldukça dikkat çekicidir.

    Armoni Perde kalitesinin sergilendiği dekorasyonlarda, estetik açıdan bir bütünlük elde edilmektedir. Her zevke ve ihtiyaca uygun bir şekilde üretilen perdeler; istenilen tarzın dekorasyonlarda yansıtılmasına fırsat sunmaktadır. Peki, kullanıldığı alanlarda hoş bir görüntü sunan perde modelleri nelerdir? İşte detaylar!

    1 - Mesa Panoroma Maltepe Perde | Rustik Perde Modelleri

    Firma, proje ile kusursuz yapılar inşa etmiştir. Ayrıca sitenin pencerelerini süsleyen perdelerle de, bu başarısını artırmıştır. Mesa Panoroma Maltepe perde uygulamasını muazzam şekilde gerçekleştiren Armoni Perde’nin; kullanışlılığı ve zarif görüntüsü ile dikkat çeken rustik perde modelleri, en ideal tercihlerden bir tanesi olmaktadır.

    Rustik perdeler sahip olduğu kaliteli doku, renk ve desen seçenekleriyle; sitenin iç dekorasyonlarını ileri bir noktaya taşımaktadır. Özgün yaşam alanlarının oluşturulmasına imkân sunmaktadır. Ayrıca bu perdeler, dekorasyonlarında imzası olmaktadır.

    2 – Tül Perde Modelleri

    Mesa Panoroma Maltepe perde düzenlemeleriyle sitenin iç dekorasyonunda yer verilen tül perdeler; muhteşem görüntüsü ile oldukça dikkat çekicidir. Hoş ve zarif bir şekilde sergilenen bu perdelerle, modern dekorasyonlar oluşturulmaktadır.

    Her türlü dekorasyon stiline cevap veren tüller, özellikleri ve estetik görünümleriyle beğenileri üzerinde toplamaktadır. Özellikle Armoni Perde imzasına sahip; Fransız, sade, renkli, desenli ve sarkıt tüller ile vazgeçilmez alanlar oluşturulmaktadır.

    3 – Ahşap Jaluzi Perde Modelleri

    Kendine has modern görünümüyle ve işlevsel özellikleri ile göz dolduran ahşap jaluziler; Mesa Panoroma Maltepe perde düzenlemeleriyle dekorasyonlarda yer almaktadır. Sitenin pencerelerinde sergilenen bu modeller, harikalar yaratmaktadır. Ayrıca hem yatak odalarında hem de salonlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

    Üretiminde kaliteli malzemeler kullanılan ahşap jaluzilerin, dekorasyona büyük bir katkısı bulunmaktadır. Dekorasyonun en iyi şekilde tamamlanmasını sağlayan bu modellerle, modern çağın zevklerine uygun alanlar elde edilebilmektedir.

    4 – Stor Perde Modelleri

    Mesa Panoroma Maltepe perde uygulaması kapsamında işbirliğine varılan Armoni Perde; istenilen perde ihtiyacını en iyi şekilde gidermektedir. Hem ürettiği perdeler hem de hazır ölçü perde modelleri ile, bütün alanlara uygun dekorasyon çözümleri sunar.

    Stor perde modelleri oldukça kullanışlıdır. Modern tasarım çizgileriyle üretilen bu modeller; farklı renk ve desenlerle sergilenerek, pencerelerde eşsiz bir görünüm sunmaktadır.

    5 – Fon Perde Modelleri

    Mesa Panoroma Maltepe perde uygulamasıyla sitenin pencerelerinde sergilenerek, tül perdelerle beraber güzel bir uyum yakalayan fonlar; dekorasyonları üst kaliteye taşımaktadır. Herkesin istediği dekorasyon stilini yansıtabilmesine imkân sunan geniş model seçeneği bulunmaktadır.

    Bu noktada sade ve canlı renklerle üretilen fon perdelerle; estetik zevklere hitap eden alanlar oluşturulabilmektedir. Dekorasyonlarda kullanılan dekoratif ürünlerden bir tanesi olan bu modeller, zarif ve şık görünümlerinin yanında oldukça kullanışlıdır.