Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Modern Tasarımlar Ve Zebra Perde

    Modern Tasarımlar Ve Zebra Perde

    Siyah ve beyaz iki renk özelliği ile tanınan ve görselliği etkileyici olan ilk zebra perde modelleri, renklendi ve model olarak çeşitlendi. Renk ve desen özellikleri bakımından farklı özellikleri bir araya getiren bu ürün, perdelerdeki bütün problemli noktaları aşmıştır. Kirlenme, kullanım zorlukları, ütülenme zorlukları ve kornişe uyum problemleri, bu üründe olmayan zorluklardır. Pratik, kolay kullanım özellikleri, kolay temizlenebilir özellikler ve pratik montaj özellikleri, bu perdelerin diğer önemli konuları içerisinde yer almaktadır. Satın alma işlemlerinde kolaylık sağlayan, adrese teslim kolay kargo seçenekleriyle hizmet veren şirketimiz, kısa zamanda en iyi çözümlerle perdelerinizi size göndermektedir.

    Pahalı Perde Sabunları Elveda!

    Özel çamaşır suları, özel sabunlar ve temizlik maddeleri, perdelerinizi temizlemek için kullandığınız kimyasallardı. Ütülemek ise tam bir işkence... Saatlerinizi alan ütüleme işlemleri, saatlerinizi alan düğme takma işlemleri ve sürpriz korniş arızaları, kumaş perde zevkini kursağınızda bırakan işlemlerdi... Zebra perde seçenekleriyle, bütün bu işlemleri unutun. Bir, iki veya üç yılda bir temizlenen, temizleme işleminde köpüklü sünger kullanılan ve korniş problemi olmayan bu perdeler, perde zevkinizi geri getirecektir. Perdenizi seyrederken, temizleme işlemleri değil, etkileyici desen özelliklerini hatırlayacaksınız. Dekorasyon zevkini yaşatan ve birçok model özelliği ile birinci sınıf olan bu perdelerle, profesyonel çözümleri bir araya getirin.

    Bu Perdeleri Görmelisiniz

    Kirlenmeyen ve tozu emmeyen, sağındaki ipin hafifçe çekilmesi ile açılan, diğer iple tamamen toplanan ve tül gerektirmeyen zebra perde ile perdenin gerçek adı ile tanışın. Renkleriyle ve desenleriyle şaşırtmaya devam eden bu ürünler, her yıl yenilenmeye devam etmektedir. Firma olarak yeni modelleri ve renkleri takip ederek, satış kategorimizde değerlendiriyoruz. En ince ayrıntısına kadar inceleyebileceğiniz bu perdeleri, sitemizden beğenebilirsiniz. Kaliteli özellikleriyle tanınan modelleri sizler için bir araya getiren şirketimizle, kolay perde anlayışı kapınıza geliyor. Sistemi oldukça basit ve kullanışlıdır. Üst kısımdaki çark, yan kısımdaki iplere takılıdır. Bu ipleri çevirmek suretiyle, perdenin açılışını ve kapanışını gerçekleştirebilirsiniz. Pratik, etkili ve görkemli tasarım özellikleriyle, perdede yeni bir ekol meydana getiren ürünümüz, modern ev ve ofis dekorlarının bir numaralı tercihidir.