Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Modern Zamanların Perdesi

    Modern Zamanların Perdesi

    Son zamanlarda daha modern bir görünüm elde etmek için evin tüm odalarında kullanılmaya başlanan stor perde hem kullanışlı yapısı hem de evin dekorunda yarattığı muhteşem hava ile dikkatleri çekmektedir. Birçok açıdan büyük avantajlar ve kolaylıklar sağlayan bu perde artık neredeyse tüm evlerde rastlanan bir model haline gelmiştir.

    Özellikleri

    Bu perdenin en dikkat çeken özelliği çok kolay kullanılabilen bir mekanizmaya sahip olmasıdır. Yan kısmında yer alan zincirli silindir mekanizma sayesinde kolayca açılıp kapanabilen bir yapıya sahip olan bu perde çeşidi kullanım açısından büyük bir kolaylık sağlar. Perde kısmı çizgili bir yapıya sahip olduğu için istenildiği zaman tamamen kapatılarak güneş ışınlarının içeri girmesi engellenir, istenildiği zaman da tamamen açılarak evin içi aydınlatılabilir.

    Etkileri

    Bu perdelerin evin havasında yarattığı muhteşem etki kesinlikle göz ardı edilemez. Çünkü modern yapısı sayesinde evin tüm odalarında hoş bir görüntü yaratmakta olan stor perde modelleri birçok kişi tarafından dekorasyon amaçlı kullanılmaktadır. Her evin dekoruna kolayca uyum sağlayan bu perde çeşidi odaların daha güzel bir görünüme sahip olmasında etkili bir rol oynamaktadır.

    Faydaları

    Temizlik konusunda sağladığı büyük kolaylık özellikle ev hanımları için oldukça faydalı bir kriterdir. Çünkü tül ve güneşlik ikilisinden oluşan diğer perdelerin aksine stor perde modelleri ıslak bir bez yardımıyla kolayca silinebilir. Makineye atma derdi olmaz, sonrasında ise kurutma derdi de yoktur. Kolayca silinerek temizlendiği için ev hanımları için büyük bir fayda sağlamaktadır.

    Avantajları

    Bu perde çeşidinin sağladığı en büyük avantajlar arasında çok çabuk kirlenmemesi özelliğine sahip olması sayılabilir. Üretildiği malzemelerin kaliteli yapısından ve özel olarak tasarlanmış olmasından ötürü bu perdeler nem, su buharı, koku gibi dış faktörlerin üzerine sinmesini engeller ve ev hanımları için bu konuda büyük kolaylık sağlar.

    Kullanım Alanları

     Özellikle kir ve koku tutmama özelliğinden ötürü mutfakta çok fazla kullanılan bu perde türü dekorasyon amaçlı olarak da oturma odası, yatak odası gibi yerlerde kullanılır. Evin havasını tamamen değiştiren bu perde modelleri sayesinde odalarda modern bir görünüm elde etmek mümkündür.